11 Modalitati de promovare GRATUITA pentru afacerea ta

0
4806
Modalitati de promovare eBook 2016

“Promovarea unei afaceri reprezinta unul dintre punctele cheie de care depinde succesul nostru in calitate de antreprenori”

Suna a cliseu si iti dau dreptate! Personal am citit acest lucru in foarte multe publicatii si marturisesc ca nu am reusit sa identific un material care sa imi prezinte intr-un mod practic si centralizat cum pot sa implementez o strategie de promovare adecvata business-ului meu.

Mai mult decat atat, accesul la informatii privind modalitatile GRATUITE prin care o afacere poate fi promovata pare inaccesibil. Insa, doar pare! Pentru ca in era Internetului, fiecare dintre noi avem acces la un volum imens de informatie care ne poate duce pe culmi la care inca nu am visat. Dar tocmai acest univers al informatiei gratuite a devenit din pacate un obstacol, mai mult la nivel mental, pentru antreprenori.

Antreprenor in Romania vine in sprijinul tau cu un material pe care speram sa-l apreciezi si promovezi in cercul tau de relatii. Echipa noastra a investit timp in realizarea analizei de piata, identificarea modalitatilor de promovare existente si testarea acestor tehnici si strategii tocmai pentru ca tu, antreprenorul roman, sa investesti acest timp in dezvoltarea afacerii tale iar bugetul economisit sa-l poti directiona catre productie astfel incat sa poti asigura o calitate ridicata a serviciilor si produselor oferite.

  1. LISTAREA AFACERII IN DIRECTOARELE DE BUSINESS [GOOGLE, YAHOO SI BING]

Se spune ca daca vrei sa ascunzi un lucru foarte bine, atunci trebuie sa-l lasi cat mai “la vedere”. Acest lucru nu poate fi mai adevarat decat in cazul antreprenorilor care au folosit, cel putin o data, aplicatii de navigare GPS. Gandeste-te de cate ori ai cautat un punct de interes (POI – point of interest) in aplicatiile GPS de pe Android sau iOS, reusind sa identifici cu mare precizie locatia cautata, fie ea un restaurant, un teatru, cinema sau ….o companie. Informatia aceasta era “la vedere”, insa putini isi dau seama cum o pot utiliza in favoarea business-ului pe care il conduc.

CITEȘTE ȘI:  Începând cu 10 septembrie 2018, firmele care fac investiţii de minim 3 mil. Euro în România, pot depune cerere pentru ajutoare de stat

Inregistrarea GRATUITA a companiei tale in Google Places va asigura exact acest lucru clientilor tai. Identificarea, cu foarte mare usurinta, a sediului afacerii tale. Un alt avantaj pe care putini ti-l vor dezvalui este ca la momentul cautarii pe google a cuvintelor cheie care duc spre afacerea ta, la momentul listarii rezultatelor cautarii, vei avea o vizibilitate crescuta, afisandu-se harta in miniatura, buton de apel catre numarul de telefon inregistrat, buton pentru oferirea directiilor de navigare, buton cu directionare catre site-ul oficial, adresa, programul de lucru si multe alte informatii care vor atrage clienti.

Pentru ca utilizatorii de browsere au preferinte diferite, iti recomand inregistrarea de asemenea in BING PLACES care asigura vizibilitatea in randul utilizatorilor de browsere Internet Explorer si Yahoo! Local pentru o extindere suplimentara a vizibilitatii.

  1. SOCIAL MEDIA [FACEBOOK SI LINKEDIN]

Inca sunt surprins de intrebarea care mi se adreseaza tot mai des “Oare ma ajuta cu ceva promovarea asta pe Facebook, pot eu sa vand mai mult?”. Surprinderea mea este legata de faptul ca marea majoritate a celor care imi adreseaza aceasta intrebare se numara printre cei care au cumparat cel putin o data de pe internet dand click pe o postare/reclama facebook, cei care aduc in conversatie un subiect despre un produs nou sau o campanie de promovare a unei alte companii pe care au vazut-o….pe Facebook, sau un clip YouTube la care au ajuns…de pe Facebook.

(…continuarea o poti regasi in cadrul eBook-ului nostru „11 Modalitati de promovare GRATUITA” pe care il puteti descarca folosind fereastra de mai jos…)

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

Fondator si Director General al www.AntreprenorInRomania.ro, expert in dezvoltarea afacerilor in plan national, international si managementul inovatiei, implicat proactiv in identificarea celor mai bune solutii, practici si unelte pentru dezvoltarea sustenabila si eficienta a companiilor, fie ca vorbim despre cele mai bune abordari de management, strategii de dezvoltare sau de instrumente si strategii de comunicare, marketing si vanzari.

CITEȘTE ȘI:  1.500.000 EURO din Granturi Norvegiene pentru proiecte colaborative de cercetare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here