Nivel de apreciere
Amalia Didiu
Administrator si cosmetician-estetician
Informatii de contact:

M: +40 730 442 730
E: magentacosmetic@gmail.com
W: http://cosmeticalamasculin8.webnode.ro/
A: Bvd. Octavian Goga nr 21, bl M 103, sc B, et 2, ap 42, interfon 42, sector 2, Bucuresti
Date de identificare companie:
SC Magenta Cosmetic SRL
Reg.Com: J40/14233/19.11.2015
CUI        : 35251064
Tipul afacerii: salon servicii de infrumusetare si intretinere corporala pentru barbati
Biografia mea
Amalia Didiu – Amy imi spun clientii si prietenii. Sunt sotie, mama, cosmeticiana, trainer cosmetica si manichiura-pedichiura, autorul unei carti de cosmetica folosita la momentul actual de foarte multe cosmeticiene incepatoare dar si cu experienta si o antreprenoare pe drumul spre succes.
In urma cu 8 ani am hotarat ca vreau sa ies din tiparele normalului, la noi in Romania, si am vrut sa fac lucrurile altfel asa ca am ales sa fac cosmetica pentru barbati si nu pentru femei ca majoritatea colegelor mele.
Am vrut sa fiu printre primele (din pacate nu am fost prima, dar sunt destul de cunoscuta prin Bucuresti si cateva orase din tara) care face cosmetica la masculin. Poate ca nu am fost prima dar pot spune ca sunt printre cele mai bune in acest domeniu.
De ce Cosmetica La Masculin? Dar de ce nu? Epilarea intima pentru domni subiect tabuu? Nu si pentru mine.
Barbatii ca si femeile au nevoie de o ingrijire adecvata si cineva trebuie sa-i ajute si sa-i indrume sa aleaga cele mai potrivite metode de a-si indeparta parul nedorit de pe corp. Si nu doar atat pielea are nevoie de o ingrijire adecvata indiferent ca esti femeie sau barbat. Scopul meu este de a indruma clientii mei in a face alegerile potrivite pentru ingrijire, adaptate stilului lor de viata.
Am ambitie, curaj, dorinte, vise si perseverenta de a le transforma in realitate. Sunt Amalia Didiu cosmeticiana dvs de serviciu 🙂
Descrierea afacerii mele
De ce cosmetica la masculin? Pentru ca in Romania serviciile de infrumusetare/ intretinere pentru barbati inca sunt un subiect tabuu, desi suntem in secolul XXI. Dar si mai putin acceptat este faptul ca si barbatii au dreptul sa apeleze la servicii de epilat. Epilarea masculina desi nu o ofera foarte multe saloane este ceruta de marea majoritate a domnilor care se respecta, care isi respecta corpul, igiena dar si partenera de viata sau sex.
De ce sa apelezi la noi? Pentru este un salon special pentru barbati, pentru ca te poti baza pe discretia noastra, pentru ca ai intimitatea de care are nevoie un barbat fara sa fii deranjat de doamnele carcotase, ca in saloanele mixte, pentru ca suntem singurii care ofera servicii de tuns corporal si pentru ca suntem unici in tot ceea ce facem.
Produsele si serviciile oferite
Oferim servicii de tuns corporal (inclusiv zona intima), epilat cu ceara traditionala sau unica folosinta (inclusiv zona intima), tratamente faciale (curatare, hidratare, pentru te gras, acneeic, uscat, etc) tratamente dermato-cosmetice (dermatita seboreica, acnee activa, alopecie, semne acnee sau foliculita), tratamente corporale pentru diverse afectiuni ca dermatita scalpului, dermatita de contact, calcaie crapate, vergeturi, masaj.
Organizam si cursuri, seminarii, workshopuri si tabere cu si despre cosmetica, sanatate, nutritie si ingrijire personala pentru specialistii din domeniul cosmeticii si nu numai.
Interesele mele
Sunt interesata de: evenimente, cooperari B2B, oportunitati de afaceri, cursuri, training-uri, workshop-uri, parteneriate, servicii media, servicii de tipografie, servicii de promovare online si de clienti noi 🙂
Intra in contact cu mine prin intermediul formularului de mai jos: