Antreprenori Anonimi® lanseaza un nou documentar despre business-ul romanesc

0
747
Antreprenori anonimi comunicat presa

Antreprenori Anonimi® lanseaza un nou documentar despre business-ul romanesc

Bucuresti, 25.11.2015 – Un nou film-documentar despre antreprenoriat a fost lansat pe canalul Youtube al proiectului Antreprenori Anonimi.

Materialul de 60 de minute, denumit „Modele de Succes: Cei care sustin Business-ul”, este al doilea film din seria de documentare cu si despre antreprenoriat lansat in sprijinul comunitatii de tineri romani care sunt interesati sa devina antreprenori.

„Episodul acesta este o completare a primului material, intrucat am plecat de la ceva foarte generalist si ne indreptam catre concepte specifice fiecarui business.”, a precizat dl. Bogdan Rusu, co-fondator si Managing partner al proiectului Antreprenori Anonimi.

Protagonistii din materialul video lansat astazi fac parte din mai multe categorii profesionale insa au ca numitor comun faptul ca fie ofera sau beneficiaza de suport pentru dezvoltarea afacerilor sau a oamenilor din companii.

Interviurile au fost realizate in perioada septembrie-noiembrie 2015 si ii includ pe: Gabriel Muresanu, consultant de business; Andreea Rosca, autor „Cei care schimba jocul”; Cristiana Bogateanu, CMO si co-fondator inventeaza.ro; Laura Balasa, vicepresedinte AIESEC Romania; Lucian Ghinda, fondator DevAcademy; Adrian Constantin, distribuitor Stihl Romania.

Proiectul beneficiaza de sustinerea si participarea a doua organizatii non-guvernamentale renumite: AIESEC si Fundatia Romanian Business Leaders.

„Am avut marea bucurie sa constat ca antreprenorii romani si organizatiile vor sa dea ceva inapoi catre tineri si ca s-au implicat in numar atat de mare in proiectul nostru.”, a continuat dl. Rusu.

„Modele de Succes: Cei care sustin business-ul” se concentreaza pe exemplificarea si explicarea diferentelor dintre notiunile frecvent confundate: mentor; trainer; consultant; coach sau francizor, si prezinta felul in care aceste concepte pot sa ajute semnificativ la dezvoltarea unei afaceri.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

„Tot ceea ce vrem sa facem este sa le dam acestor tineri ocazia sa inteleaga ca pot sa aiba succes si in Romania, arantandu-le diversi oameni care au fost candva ca ei, cu care sa se identifice. In tot acest proces le vorbim ca unor adulti despre realitatile managementului unei afaceri.”, a adaugat Bogdan Rusu.

Avanpremiera episodului cu numarul doi din seria „Modele de Succes” a avut loc miercuri, 11 noiembrie 2015, in Bucuresti, la libraria Carturesti Verona, in cadrul unui eveniment privat care a reunit atat protagonistii celor doua materiale de lung metraj, cat si parteneri si sustinatori ai proiectului, reprezentanti ai presei si tineri din comunitatea online Antreprenori Anonimi.

„Deoarece timpul a devenit pretios pentru toata lumea, initiativa noastra video cauta sa maximizeze timpul petrecut de catre un tanar care doreste sa devina independent, responsabil si  capabil sa urmareasca o idee sau un scop, pe termen lung.”, a precizat dl. Mihai Buga, co-fondator si Head of Productions in cadrul proiectului social.

„ Proiectul Antreprenori Anonimi este un „must” pentru cei care activeaza sau se gandesc sa porneasca pe drumul antreprenoriatului. Ca persoane implicate activ in aceasta zona, eu si colegul meu Constantin Craciun, am simtit inca de la inceput nevoia unei comunitati de oameni cu proiecte antreprenoriale de succes. De ce? Pentru ca succesul se construieste, iar in acest sens, punerea la comun a experientelor individuale reprezinta mai mult decat suma partilor. Tocmai de aceea antreprenorii nu trebuie sa ramana anonimi, ci trebuie sa arate ca se poate.”, a precizat dna. Cristiana Bogateanu (inventeaza.ro), unul din protaginistii acestui episod.

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

Materialul poate fi vizionat gratuit incepand de astazi pe www.antreprenorianonimi.org/tv/documentare  sau pe canalele sociale asociate proiectului.

Despre Antreprenori Anonimi  #impreunareusim

Proiectul soacial „Antreprenori Anonimi” a demarat in primavara anului 2015, si are ca obiectiv promovarea prin materiale video de cea mai buna calitate, a valorilor si culturii antreprenoriale catre tinerii romani.

Audienta pentru aceste materiale este formata din tineri intre 17 si 32 de ani din mediul urban, cu o distributie 63%M / 37%F, cu o afinitate pentru antreprenoriat, intraprenoriat sau educatie (continua).

Pana in luna noiembrie 2015 materialele Antreprenori Anonimi au fost vizionate de peste 6500 de utilizatori unici, care au insumat peste 50.000 de minute de vizionare, cu o retentie pe toata durata filmelor ce depaseste 25%.

Proiectul este rezultatul asocierii dintre „Bogdan Rusu Consulting”, o companie specializata in consultanta de business pentru afaceri debutante tip Start-up si „Evident Media”, o casa de productie audio/video cu capacitatea de a produce materialele la cele mai inalte standarde de calitate (4K UHD).

Contact: antreprenorianonimi@gmail.com
www.facebook.com/antreprenorianonimi
www.linkedin.com/groups/8354160
www.youtube.com/c/AntreprenoriAnonimi
www.antreprenorianonimi.org

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.