Audit Marketing GRATUIT

0
2240
audit marketing website gratuit
Nivel de apreciere

Marketing-ul este probabil cel mai prost inteles concept la ora actuala in lumea de business.

Credinta majoritara este ca prin Marketing orice produs bun sau rau poate deveni un succes fenomenal peste noapte si ca potentialul client este o “Persona” pentru care daca bifam toate casutele va cumpara automat. Aceste doua afirmatii formeaza prin hiper-simplificarea marketing-ului si dezumanizarea potentialului client, ecuatia pentru esec.

Stie toata lumea vorba “Banii doar amplifica persoana care esti cu adevarat!”…la fel este si Marketing-ul. Daca ai un produs sau serviciu de calitate inferioara mai multa lume va sti asta (produsul/serviciul nu devine miraculos vandabil prin reclama), iar daca ai un produs sau serviciu de calitate superioara mai multa lume va sti asta. Atat. Este atat de simplu.

La Icon Marketing scopul nostru este sa facem Marketing-ul sa nu se simta Marketing. Ce inseamna asta? Inseamna sa concepem campanii si materiale din care audienta sa capete plus valoare inca dinainte sa se bucure de ce ofera partenerii nostri.

Acesta este scopul nostru in abordarea pietiei. Dar in relatia cu partenerii?

Ne dorim ca ceva vag, greu de controlat si inteles pentru un colaborator, sa devina cea mai profitabila si fireasca parte a afacerii lor. La Icon numim asta marketing hands-free.

Asta inseamna ca din momentul in care incepem colaborarea, noi ne ocupam integral de marketing, de la generarea de media, la web design, Social Media Management si Social Media Marketing, astfel incat tu sa te poti ocupa de ceea ce iti place cu adevarat. De ceea ce te-a facut pana la urma sa pornesti la drum.

Icon a luat fiinta in momentul in care eu, fondatorul companiei (Rares Mircea), am realizat cat de multi antreprenori risipesc resurse financiare si timp, prin faptul ca (la fel cum am spus mai sus) Marketing-ul reprezinta pentru ei inca o grija in plus in marea de griji in care innoata in momentul deschiderii unui business. Infiintarea unei afaceri este destul de complicata. Nu are rost sa ne facem viata si mai grea improvizand.

Un marketer bun este la curent cu trend-urile actuale, insa este e cu un ochi pe trend-urile emergente. Calea cea mai rapida inspre a deveni irelevant este sa ramai in urma.

In Romania Digital Marketing este inca un termen strain ce se rezuma in lumea multora la nivelul de Website si Profil de Facebook bombardat doar de oferte pe care potentialii nostri clienti ar trebui sa le cumpere ca o aparenta datorie fata de noi.

Din momentul in care focus-ul se va schimba pe a oferi omului cu adevarat valoare si pe a satisface dorintele si nevoile lui, nu pe ale noastre, atunci Marketing-ul va fi privit din nou in Romania cum este privit peste hotare…calea rapida catre inima consumatorului.

Obtine un AUDIT GRATUIT de MARKETING pentru website-ul companiei tale lasand mai jos datele necesare realizarii acestuia:

Consideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal