Bucharest Start-up City
scurtă descriere a programului de finanțare
Programul Bucharest Start-up City, ediția 2019, reprezintă un program de finanțare dedicat start-up-urilor din Municipiul București care vizează susținerea a minimum 200 de beneficiari (start-up-uri), cu o valoare maximă a ajutorului de minimis de 50.000 euro per start-up, respectiv 236.985 lei.
Programul de finanțare Bucharest Start-up City este implementat pe baza unui parteneriat încheiat între Primăria Municipiului București și Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.
Caracteristicile programului Bucharest Start-up City
Programul Bucharest Start-up City este un program de încurajare și de stimulare a înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii ce are în vedere finanțarea unor soluții de business ce pot contribui în mod direct și cuantificabil la îmbunătățirea condițiilor economico-sociale din Municipiul București. Schema de minimis se aplică exclusiv la nivelul Municipiului București.
Cheltuielile eligibile în cadrul programului includ: cheltuielile salariale, cheltuielile asociate cu investiția în echipamente, cu achiziția de autovehicule/autoutilitare, cheltuieli necesare pentru promovarea afacerii în mediul online, cheltuieli necesare pentru achiziția de software, etc.
Condițiile de elibilititate în cadrul programului sunt reprezentate de următoarele: cheltuielile salariale, cheltuieli asociate cu investiția în echipamente, cu achiziția de autovehicule/ autoutilitare, cheltuieli necesare pentru promovarea afacerii în mediul online, cheltuieli necesare pentru achiziția de software, etc.
INTRA IN CONTACT CU UN
CONSULTANT BUCHAREST START-UP CITY
PENTRU A AFLA DACA IDEEA TA DE AFACERE ESTE ELIGIBILA
[thrive_leads id=’9343′]
Departajarea aplicațiilor se va realiza printr-un proces amplu de selecție, structurat în trei etape distincte, principalul element de diferențiere a aplicațiilor primite fiind calitatea lor și implicarea asociaților în dezvoltarea respectivei afaceri.
Concret, selecția aplicațiilor finanțate se va realiza în urma verificărilor administrative și de eligibilitate (faza A), a evaluării tehnico-financiare (faza B, conform grilei de evaluare prezentate în cadrul schemei de minimis) și a fazei de interviuri/pitch (faza C) – click aici pentru detalii grila. În faza C a evaluării vor participa doar primele 250 de aplicații selectate în urma ordonării din faza B a procesului de evaluare.
Aplicațiile (planurile de afaceri) vor fi depuse și evaluate prin intermediul unei platforme online, disponibile la adresa www.buchareststartupcity.ro Toate informațiile cu privire la program, de la lansare și până la finalizarea perioadei de implementare a planurilor de afaceri selectate pentru finanțare, se va realiza prin intermediul acestei platforme oficiale.
INTRA IN CONTACT CU UN
CONSULTANT BUCHAREST START-UP CITY
PENTRU A AFLA DACA IDEEA TA DE AFACERE ESTE ELIGIBILA
[thrive_leads id=’9343′]
ATENTIE: Acest articol se referă la propunerea de ghid care se află în consultare publică. Poți trimite propuneri, sugestii și opinii pentru îmbunătățirea programului până la data de 25 aprilie 2019. Vezi aici cum poți face acest lucru
Platforma online www.antreprenorinromania.ro reprezintă un ecosistem al reprezentanților mediului de afaceri românesc în care antreprenorii își fac cunoscute inițiativele, expertiza și ofertele de business într-un mediu colaborativ menit să dezvolte potențialul antreprenorial autohton prin facilitarea comunicării, dezvoltării de parteneriate, schimbului de servicii, diversificarea rețelelor de clienți și accesul la concepte și strategii în afaceri.