Business Mentoring House – Introducere în tehnici de diagnoză de business

0
558
Introducere in tehnici de diagnoza de business
Nivel de apreciere

Diagnoza de business este primul pas în procesul de maturizare al afacerii tale. Creșterea organică și solidă a companiei tale nu se poate face decât pe baze solide. Acest curs practic te învață să îți înțelegi cu adevărat business-ul propriu și să îi poți evalua profesionist valoarea și punctele slabe.

Business Mentoring House lansează un curs practic de Introducere în tehnici de diagnoză de business

Cursul practic Introducere în diagnoza de business va începe pe 27 iunie și, pe parcursul a 3 zile, va include 15 ore de lucru pe grupe și, ulterior, 5 ore de lucru individual cu fiecare participant și, de asemenea, ședințe private de mentorat de business cu Aliz Kosza. În total, 24 de ore de lucru.

Aliz Kosza Business Mentoring HouseCu o carieră de peste 37 de ani, Aliz Kosza (www.alizkosza.ro) este una dintre cele mai experimentate femei de business din România, care a condus timp de 25 de ani companii de top, precum MOL România,  Orkla Foods România sau Fabryo Corporation, contribuind la modelarea și inovarea altor companii din 18 industrii diferite.

Din 2012, s-a retras din poziția de CEO și este business mentor și strateg, transferând experiențe și principii de business antreprenorilor și managerilor care doresc să își reinventeze afacerea.

Realizează-ți corect diagnoza propriului business

Fiecare participant la cursul practic Introducere în diagnoza de business va beneficia de suportul nostru direct pentru a-si face in cadrul cursului diagnoza de business pentru propria companie.

Structura cursului acoperă urmatoarele subiecte:

  • Ce este diagnoza de business: modele și metodologii de diagnoză de business
  • Când am nevoie de diagnoză de business: instrumente de diagnoză de business
  • În ce constă diagnoza de business: etape în realizarea diagnozei de business
  • Cum analizez datele rapoartelor de diagnoză de business: rapoarte de diagnoză de business și interpretarea / analiza rezultatelor
  • Cum implementez un program de diagnoză de business: planificarea proiectului de diagnoză de business
  • Studii de caz și instrumente de lucru pentru evaluarea business-ului

Tehnicile și metodologiile din cursul de Introducere în diagnoza de business sunt validate în peste 30 de proiecte de mentorat de business realizate în ultimii ani de către Aliz Kosza (www.alizkosza.ro) pentru companii din România.

Prezentarea detaliată a cursului o puteți găsi pe pagina Business Mentoring House sau descarcand materialul aici: Prezentare detaliata curs

Cursul practic costă 420 euro (+TVA) si se poate achita până la data de 26 iunie a.c. Înscrie-te acum la acest curs prin formularul de mai jos pentru a putea beneficia de discount-ul de 10% aplicat numai membrilor comunității ”Antreprenor in România” (preț cu discount 378 euro).

Informații privind conținutul și organizarea cursului precum și date legate de modalitatea de înscriere puteți obține la contact@businessmentoringhouse.ro sau la 0736644009.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal