Cu ambele mâini pe Inteligența Artificială & Big Data

0
67

Tehnologia și, în special, inteligența artificială servesc de la o zi la alta tot mai mult industriilor creative și business-urilor care urmăresc implementarea de procese automatizate.

Targetarea, personalizarea și evaluarea conform unor KPIs – acestea sunt doar câteva dintre aspectele care îi ajută pe antreprenorii români să urmărească rezultatele măsurabile.

Interesul la nivel global față de tot ce înseamnă automatizare este unul crescut și sprijinit de branduri care investesc anual în tehnologie (companii precum Samsung, Glo, Huawei, Telekom, eBay, Asos, Alibaba etc). La nivel local însă, deși există interes și oameni pregătiți în acest sens, procesul nu are același impact.

Hand-on Artificial Intelligence

Masterclass-ul dedicat dezvoltatorilor de Inteligență Artificială și Big Data are loc pe 9 Noiembrie 2018 și este organizat sub umbrela TeCOMM, evenimentul premium de eCommerce din Europa de Est.

Eveniment hands-on, structurat sub forma unui MasterClass, AI & BIG DATA for developers se adresează arhitecților de software, managerilor tehnici, dezvoltatorilor de AI și specialiștilor în data science și reprezintă cadrul ideal de învățare, creare, dezvoltare și testare a programelor care au menirea de a ne schimba total viața.

CITEȘTE ȘI:  Cum construim abilități pentru viitor la Conferința Arhitecții Educației

“Starting a Big Data project: from collecting the data to machine learning using Kafka, Spark, HDFS and Zeppelin” este tematica pe care Felix Crișan și Valentina Crișan o vor dezbate alături de specialiștii în Inteligență Artificială și Big Data.

“Ne vom concentra pe 3 tehnologii: Apache Kafka, Apache Spark, Apache HDFS. În egală măsură, Apache Zeppelin ne va permite să conectăm toate tehnologiile și să construim un proiect end-to-end, bazat pe date concrete ”, declară Felix Crișan.

Cine sunt trainerii evenimentului?

Cu o experiență de peste 20 de ani în Tehnologia Informației, Felix Crișan și-a început activitatea în calitate de reasercher în social science, a continuat în calitate de developer pentru COTS. Felix coordonează și supraveghează numeroase proiecte, iar în prezent este Co-founder & CTO în cadrul Netopia Payments și mobil Pay Wallet.

Valentina Crișan este Consultant & Trainer Big Data Technologies @ Densodata. Cu o experiență de peste 14 ani în telecom și domenii IT, Valentina este pasionată de cloud si data, susține cursuri Cassandra, Hadoop și cursuri de architectura big data.

CITEȘTE ȘI:  BusinessMark va reuni în data de 21 noiembrie 2018, la Hotel RadissonBlu din București, cei mai importanți jucători din real estate

Parteneri

Exponea, Netopia, Turkish Airlines, Kiss FM, DWF, eMag Marketplace, Filadelfia Turism, C-Solution, SMSLink.ro, Profitshare, Conectoo, iAgency.ro, Gomag, Online Mastery

Pentru mai multe detalii, îl puteți contacta pe Adrian Encică, Project Manager, la numărul de telefon: 0770 217 098 sau la adresa: [email protected]

Portalul Antreprenor in Romania

Platforma online www.antreprenorinromania.ro reprezintă un ecosistem al reprezentanților mediului de afaceri românesc în care antreprenorii își fac cunoscute inițiativele, expertiza și ofertele de business într-un mediu colaborativ menit să dezvolte potențialul antreprenorial autohton prin facilitarea comunicării, dezvoltării de parteneriate, schimbului de servicii, diversificarea rețelelor de clienți și accesul la concepte și strategii în afaceri.


PARTENERI OFICIALI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here