Nivel de apreciere

19 MAI 2018 – CURS ACREDITAT COMPETENTE ANTREPRENORIALE

Antreprenor in Romania a selectat pentru dvs. din randul centrelor de pregatire unul dintre cei mai promitatori parteneri care organizeaza curs acreditat de “Competente antreprenoriale”, propunandu-si abordarea unor specte practice si interesante, cu implicarea unor specialisti din diferite domenii de interes, spre deosebire de cursurile clasice.

Cursul este destinat celor care detin o afacere si sunt la inceput de drum, celor care vor sa devina antreprenori sau celor care sunt in cautarea de resurse de dezvoltare personala si profesionala.

Cursul acreditat de “Competente Antreprenoriale” este menit sa ofere participantilor un start in dezvoltarea unei strategii eficiente de business. Acestea este gandit ca un curs practic, axat pe ideile de businessa le celor prezenti sau ale afacerilor lor. Astfel, toate cunostintele dobandite in cadrul cursului pot fi aplicate chiar din timpul intalnirilor, ce se vor desfasura pe parcursul a trei weekend-uri.

Partenerul nostru introduce in desfasurarea cursului acreditat de competente antreprenoriale si o serie de masterclass-uri si seminarii speciale cu reprezentanti din domeniul vanzarilor, marketing-ului sau al resurselor umane din companii cu vasta experienta pe piata din Romania.

De la managementul resurselor umane si până la vânzari ori marketing, cele mai importante departamente ale unei companii vor fi abordate prin tematici de actualitate ce au ca finalitate crearea unei baze de idei concrete și sugestii de implementare. De asemenea, participantii vor avea la dispoziție un manual de curs extrem de bine documentat si, de-a lungul intalnirilor, acestia vor primi o serie de teste si exercitii, pentru a deprinde cunostintele necesare administrarii unei afaceri.

CUI SE ADRESEAZA:

 • persoanelor care au o afacere la inceput de drum si doresc sa-si dezvolte o strategie de business eficienta
 • celor care doresc sa-si infiinteze o societate si au nevoie de indrumare privind administrarea acesteia
 • proprietarilor de afaceri interesati sa-si dezvolte business-ul
 • studentilor si celor care vor sa se dezvolte personal si profesional

Cursul are un cost special de 1750 lei, care se poate achita in rate, astfel: prima rata (750 lei) la inscriere, a doua rata (1000 lei) cel tarziu pana la data inceperii cursului. Locurile sunt limitate la 30 persoane/curs.

Formatorul principal al cursului este expert in marketing, avand o experienta de 12 ani in domeniu, antreprenor incepand cu anul 2011 si formator acreditat pentru predarea cursului de Competente Antreprenoriale. Diploma obtinuta dupa examenul final este acreditata ANC.

CAT DUREAZA:
Cursul insumeaza 40 de ore de lucru, distribuite pe 3 weekenduri, astfel:
* Weekend 1 – 19 mai – 20 mai
* Weekend 2 – 26 mai – 27 mai
* Weekend 3 – 2 iunie – 3 iunie

TEME ABORDATE IN CADRUL CURSULUI:
 • Dezvoltarea abilitatilor de lider
 • Elaborarea si implementarea unui plan de afacere – de la zero, iar daca exista deja o afacere vom lucra cu idei concrete de crestere a afacerii
 • Elaborarea si implementarea unei strategii de marketing eficiente
 • Metode eficiente de management
 • Personal Branding
 • Dezvoltarea unei strategii de sales si tehnici eficiente de vanzare
FIECARE CURSANT VA PRIMI:
 • diploma acreditata, dupa finalizarea examenului
 • manual, in prima zi de curs
 • 5 ore de consultanta de business GRATUIT
 • Kit pentru antreprenori constand in 3 carti de business, pentru dezvoltare personala si profesionala

ACTE NECESARE LA INSCRIERE :
√ buletin de identitate (original si copie);
√ certificat de nastere (original si copie);
√ certificat de casatorie, daca este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie);
√ diploma de studii, sau foaie matricola (original si copie);
√ adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie;

Cursul de Competente Antreprenoriale abordeaza atat partea teoretica a administrarii unei afaceri, dar mai ales pe cea practica. Cursantii vor avea ocazia sa realizeze proiecte individuale si de grup, ce ii vor ajuta sa deprinda tehnici esentiale de administrare a afacerii.

De la infiintarea unei firme, pana la organizarea departamentelor de management, resurse umane, marketing si vanzari, cei prezenti la curs vor aborda fiecare aspect ce tine de afacerea lor. In plus, discutiile vor aborda subiecte legate chiar de business-urile participantilor, astfel ca acestia vor putea pune in practica ideile primite.