De la Fitness la Business – Cum sa iti transformi pasiunea in cariera de succes!

0
703
Business Education School

Dupa succesul pe care l-a avut timp de 5 ani cu Fitness Education School, Iulian Dinu lanseaza Business Education School, scoala de business care pune la dispozitie secretele unui business de success!

Business Education School Iulian DinuIulian Dinu, fondatorul uneia dintre cele mai mari scoli de cursuri autorizate in domeniul sanatatii si al sportului, Fitness Education School, vine in anul 2019 cu o noua provocare si lanseaza Business Education School, scoala de business care pune la dispozitie cursuri acreditate din domeniile: antreprenoriat, marketing, coaching, PR si comunicare, online marketing.

Iulian Dinu si-a inceput cariera de antrenor personal de la 18 ani, urmand si absolvind cursurile Facultatii de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Spiru Haret. Apoi a absolvit scoala Postuniversitara de Preparatori Fizici la UNEFS si Masterul de Management in Activitati Sanitare la ASE, iar in prezent este student la Masterul in Psihologia Sportiva din cadrul universitatii Titu Maiorescu.

Dupa 3 ani ca angajat la diferite sali de fitness, Iulian Dinu a decis sa lucreze pe cont propriu ca antrenor personal freelancer, apoi si-a infiintat si un studio de antrenamente personale, unde a antrenat multi oameni, inclusiv personalitati.

Parcursul sau in antreprenoriat a continuat cu Fitness Education School, scoala de fitness care pune la dispozitie cursuri acreditate de Instructor Fitness & Personal Trainer, Instructor Aerobic si Tehnician Nutritionist. Pe parcursul a celor 5 ani pe piata din Romania, scoala a format aproximativ 2500 de cursanti in peste 13 orase din Romania.

Dupa succesul pe care l-a avut timp de 5 ani de zile cu Fitness Education School, Iulian Dinu se dedica unui nou proiect, complet diferit de domeniul fitness-ului: Business Education School, care ofera cursuri autorizate de catre Ministerul Muncii: Curs Antreprenoriat, Curs Coaching, Curs Comunicare si PR, Curs Marketing Manager, Curs Marketing Online si Curs PPC – Pay Per Click.

Business Education School

Business Education School se adreseaza tuturor celor care au o experienta de la 0-3 ani in domeniul business-ului, se adreseaza pasionatilor, indraznetilor, viitorilor antreprenori ai tarii care isi doresc sa isi infiinteze propria lor afacere, sa o promoveze, folosind cunostinte de baza si aplicabile pentru orice domeniu.

Business Education School Business Education School pune la dispozitie cursuri complexe, care nu se bazeaza doar pe forma teoretica ci si pe cea practica, pe discutii libere, pe proiecte de grup care sa pregateasca cursantii cu adevarat pentru viitorul lor. Vor invata ce inseamna lucrul in echipa, provocarile la care vor fi supusi in cariera lor, greutatile si depasirea lor, dar si cum sa atinga succesul si sa il pastreze.

“Nu vindem vise ci realitati! Nu ne dorim sa cream fantezii, sa visam cu ochii deschisi. Ne dorim sa impartasim experiente adevarate, prin care formatorii nostri au trecut, provocarile la care au trebuit sa faca fata si pasii prin care au trecut ca sa isi ridice afacerile la un nivel inalt.”

“Conquer Your Future!” – Cucereste-ti viitorul! Acesta este motto-ul Business Education School, care a venit din dorinta de excelare, de perfectionare si de dezvoltare a unui viitor de success. Business Education School va asteapta sa va cuceriti si voi viitorul, acumuland toate cunostintele necesare unui business de succes. Inscrierile se pot face la numarul de telefon: 0720 239 389 sau direct pe site-ul www.business-education.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here