Nivel de apreciere
Elisabeta Stan
Manager General
Birou traduceri

Informatii de contact:

M: +40 729 849 823
E: office@bpt-europe.eu
W: www.bpt-europe.eu
A: Calea Crangasi nr.8, bl.18A, sc.B, et.2, ap.56, interfon 056, sectorul 6, Bucuresti
Date de identificare companie:
S.C. Best Professional Translations S.R.L.
Reg.Com: J40/13200/2013
CUI        : 32398100
Tipul afacerii: Birou de traduceri
Biografia mea
Sunt avocat, cu specializare pe dreptul afacerilor și pentru a putea satisface exigențele clienților mei, români și străini, implicați în relații comerciale internaționale, am pus bazele biroului de traduceri BPT EUROPE. Pasiunea mea pentru traduceri pornește din copilărie, când am început să studiez intensiv spaniola și engleza.
În prezent, sunt și traducător autorizat de Ministerul de Justiție, în domeniul juridic, atât pe limba spaniolă, cât și pe limba engleză. Biroul nostru de traduceri are o bază de date cu peste 150 de traducători colaboratori, testați de noi în ceea ce privește profesionalismul și acuratețea traducerilor.
Avantajele oferite de noi sunt: termene scurte fara taxa de urgenta, traducatori autorizati de Ministerul Justitie cu minim 5 ani de experienta in domeniul vizat, nesolicitarea unei taxe suplimentare pentru al doilea exemplar al traducerii, fidelizarea clientilor prin tarife preferentiale si asigurarea confidentialitatii datelor. Suntem in continua dezvoltare, avand in prezent doua birouri de lucru in Bucuresti, unul in Crangasi si unul in Ion Mihalache, Bucuresti.
Descrierea afacerii mele
BPT EUROPE, birou traduceri cu sediul in Bucuresti, furnizeaza servicii de traduceri persoanelor fizice, persoanelor juridice, societatilor de avocatura, notariatelor, institutiilor publice, companiilor multinationale si organizatiilor non-profit care au nevoie de traduceri legalizate, traduceri autorizate sau traduceri la comanda.
Produsele si serviciile oferite
Principalele servicii de traduceri oferite de birou traduceri BPT EUROPE sunt: traduceri legalizate, traduceri autorizate, interpretariat, servicii de apostilare si supralegalizare documente. Serviciile conexe oferite de birou traduceri BPT EUROPE sunt: vizarea documentului original la ministerul de resort, recunoasterea diplomelor/certificatelor de absolvire, formatare text.
Interesele mele
Sunt interesata de: evenimente, cooperari B2B, oportunitati de afaceri, cursuri, training-uri, workshop-uri, parteneriate, servicii media, servicii de tipografie, servicii de promovare online

Te invit sa ne conectam

http://facebook.com/BPTEurope

http://linkedin.com/BTPEurope

http://twitter.com/BPTEurope

http://plus.google.com/BPTEurope

http://instagram.com/BPTEurope

Intra in contact cu mine prin intermediul formularului de mai jos:

 
Antreprenor in Romania
Urmariti-ne

Antreprenor in Romania

Echipa editoriala de la Antreprenor in Romania
Participam activ la dezvoltarea culturii antreprenoriale din Romania si a unui ecosistem al reprezentantilor mediului de afaceri romanesc in care antreprenorii sa isi faca cunoscute initiativele, expertiza si ofertele de business.
Antreprenor in Romania
Urmariti-ne