Ghid GDPR pentru activitatile de marketing

0
58

Ghid GDPR pentru activitatile de marketing

Ghid GDPR pentru activitatile de marketing

Stimate manager, 

Daca afacerea ta se bazeza pe campanii de marketing s-ar putea ca Directivele Europene privind Protectia datelor cu caracter personal sa-ti creeze probleme grave! De ce?

In primul rand, pentru ca folosirea unor strategii de marketing pentru cresterea vanzarilor – e-mailing, sms-uri – necesita NEAPARAT consimtamantul clientului privind prelucrarea datelor personale. Si nu oricum! Dat de buna voie, cu dovezi! Pentru ca asa impune Regulamentul European privind protectia datelor cu caracter personal! Si aceasta este doar una (ce-i drept, cea mai importanta!) dintre cerintele GDPR privind activitatea cu specific de marketing! In plus, clientii au drepturi stipulate prin lege, iar tu trebuie sa le respecti! Altfel, esti bun de plata tu!

Lucrarea pe CD GHID GDPR PENTRU ACTIVITATILE DE MARKETING – unica de acest gen, evidentiaza felul in care Regulamentul European cu nr. 679/2016 afecteaza companiile sau departamentele din firme a caror activitate de marketing presupune contactul online sau offline cu clientii, in vederea efectuarii vanzarilor produselor/serviciilor.

Daca ai tangenta cu astfel de activitati sau esti implicat direct in vanzari, comanda acum exemplarul tau! Asigura-te ca faci totul conform Regulamentului! Ca nu omiti nimic! Ca respecti toate cerintele impuse de legislatia recent intrata in vigoare si drastic controlata! Doar astfel poti fi ferit de rigorile aspre ale legii! Evita amenzi de pana la 20 de milioane de euro sau 4% din cifra de afaceri a firmei tale!

Comanda acum Ghidul GDPR pentru activitatile de MARKETING
la doar 136,50 lei
si protejeaza-ti organizatia de amenzile rezultate in urma actiunilor de control

De exemplu… Stiai ca:

  • Procedurile pasive de opt-in si opt-out, in GDPR sunt interzise?
  • Esti obligat sa demonstrezi ca persoana si-a dat in mod voit si deliberat consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale personale?
  • Daca folosesti tehnici de profiling (adica procesarea automata a datelor personale pentru evaluarea, analiza sau prezicerea unor caracteristici ale individului ) esti obligat sa-ti informezi clientul despre acest lucru?
  • Trebuie sa ai proceduri speciale care permit clientilor tai sa-ti ceara copii ale datelor lor pe care tu le proceseszi?
  • Politica ta de confidentialitate sa fie pe intelesul deplin al clientilor in privinta drepturilor pe care acestia le au?

Acestea sunt doar cateva dintre cerintele comentate pe larg in lucrarea pe care ti-o oferim acum, GHID GDPR PENTRU ACTIVITATILE DE MARKETING! De aici poti afla tot ce trebuie sa stii in legatura cu respectarea normelor GDPR la efectuarea campaniilor de marketing B2C sau B2B.

Comanda acum Ghidul GDPR pentru activitatile de MARKETING
la doar 136,50 lei
si protejeaza-ti organizatia de amenzile rezultate in urma actiunilor de control

Va Reamintim pe Scurt ce Presupune:
Regulamentul General Privind Protectia Datelor (GDPR)!

1. GDPR spune in principiu ca datele cu caracter personal pe care le detineti despre clientii dvs. (nume, adresa, adresa de e-mail, informatii despre starea de sanatate sau convingerile politice etc.) sunt informatii CONFIDENTIALE si nu pot circula liber! Aceste informatii trebuie protejate, iar responsabilitatea protejarii lor va revine in intregime dvs. (firmei)!

2. Acest Regulament nu are nevoie de o lege nationala care sa transpuna prevederile sale in legislatia Romaniei. 

3. Regulamentul a fost adoptat in 2016, dar a fost acordat un termen de 2 ani pana la aplicarea lui efectiva tocmai pentru ca firmele sa aiba timp sa i se conformeze. Amenzile pentru lipsa de conformitate sunt de ordinul a pana la 20 de milioane de euro sau pana la 4% din cifra de afaceri!

4. Prevederile GDPR nu se aplica doar companiilor cu sediul in Uniunea Europeana, ci si celor din spatiul non-UE (retaileri) care livreaza bunuri catre persoane din UE, indiferent daca prelucrarea are loc sau nu pe teritoriul Romaniei.

5. Regulamentul prevede ca:

• acordarea de catre client a consimtamantului pentru prelucrarea datelor sale personale trebuie sa fie explicit. O inactiune sau tacerea nu mai pot constitui consimtamant;
• declaratia de acordare a consimtamantului trebuie sa fie distincta de celelalte declaratii cu privire la alte aspecte (de exemplu, de acceptare a termenilor si conditiilor generale);
• consimtamantul poate fi retras de catre persoana vizata.  

6. Persoanele vizate au “dreptul de a fi uitate”, adica de a li se sterge la solicitarea lor datele personale din baza de date.

7. Anumite firme au obligatia de a numi un responsabil cu protectia datelor cu caracter personal. Acesta va putea fi un angajat sau un prestator extern de servicii si va raspunde in mod direct in fata conducerii firmei.

Comanda acum Ghidul GDPR pentru activitatile de MARKETING
la doar 136,50 lei
si protejeaza-ti organizatia de amenzile rezultate in urma actiunilor de control

Pregateste-te Pentru „Socul GDPR„, Pentru ca
VA FI cu Adevarat un Soc in 2019

Reprezentantii Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) atrag atentia asupra faptului ca actiunile de control nu vor ocoli pe nimeni – nici firme private, nici institutii de stat. Iar amenzile sunt imense si se vor aplica, fara niciun dubiu!

Chiar daca 2018 a fost teoretic un moment de cotitura, adevaratele actiuni incep dupa prima raportare pe care o vom realiza la nivel de tara privind implementarea GDPR! Iar aceste actiuni se vor intensifica in 2019.

Protejati-va impotriva celor mai dure amenzi intalnite in Romania! 

Comanda acum Ghidul GDPR pentru activitatile de MARKETING
la doar 136,50 lei
si protejeaza-ti organizatia de amenzile rezultate in urma actiunilor de control

Pentru a Intelege Mai Bine daca Aveti Nevoie sa Implementati GDPR in Companie, Va Prezentam Mai Jos o Serie de Informatii Utile

Datele cu caracter personal sunt orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila. Pentru o mai buna identificare a acestora, consultati lista de mai jos:

  • Nume, prenume , CNP
  • Locul nașterii, Data nașterii, Domiciliu, Cetățenie
  • Stare civilă
  • Seria și numărul CI
  • Studii, Formare profesională, Loc de muncă, Profesie
  • Semnătura, Porecla
  • Telefon/Fax , Email
  • Religie
  • Orientare sexuală
  • Originea etnică
  • Date biometrice , Date genetice
  • Convingeri politice, Apartenența politică
  • Date privind starea de sănătate
  • Activitate online
  • Date bancare, Situație economică
  • Cazier
  • Apartenența sindicală
  • Date de geolocalizare
  • Preferințe, Obișnuințe, Comportament
  • Voce ,Imaginea, Caracteristici fizice
  • Adresa IP

Comanda acum Ghidul GDPR pentru activitatile de MARKETING
la doar 136,50 lei
si protejeaza-ti organizatia de amenzile rezultate in urma actiunilor de control

Toate Societatile care Prelucreaza Date cu Caracter Personal Trebuie sa-si Implementeze Proceduri Privind Protectia Acestor Date.

În categoria societăților/instituțiilor care au obligația de a-și desemna și un responsabil cu protecția datelor pot fi incluse:

  • Instituțiile publice
  • Spitale și clinici private
  • Primarii
  • Firme de securitate, care au ca obiectiv de a supraveghea spații comerciale și publice
  • Bănci
  • Furnizorii de telefonie și internet
  • Hoteluri și Pensiuni
  • Farmacii
  • Firme de contabilitate
  • Notariate
  • Toate firmele care efectueaza o monitorizare sistematica a datelor cu caracter personal prelucrate sau care prelucreaza date cu caracter personal din categoria datelor sensibile, pe scara larga.

Comanda acum Ghidul GDPR pentru activitatile de MARKETING
la doar 136,50 lei
si protejeaza-ti organizatia de amenzile rezultate in urma actiunilor de control

P.S.: Ghidul GDPR pentru activitatile de Marketing reprezinta o lucrare realizata de specialisti cu experienta si expertiza in domeniu. Feedback-ul clientilor care l-au achizitionat pana acum este unul foarte bun, fapt pentru care echipa Antreprenor in Romania a decis sa va puna la dispozitie acest produs.

Multumim pentru vizitarea paginii si multumim anticipat pentru comanda.

[logo_showcase id="6998"]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here