GHID GDPR pentru HORECA – Protectia Datelor cu Caracter Personal in industria HORECA

0
16

Ghid GDPR pentru HORECA

Aveti nevoie de audit GDPR ACUM, in mijlocul sezonului, cand gradul de incarcare a unitatii dvs. hoteliere este maxim?

Solutii concrete pentru problemele de GDPR specifice industriei HORECA
 
Stimate manager/ administrator, 

Va imaginati ce-ar inseamna ACUM un Audit pe teme de GDPR, in unitatea dvs. HORECA? Cand zeci si sute de turisti asteapta sa fie cazati? Cand zeci si sute de angajati se straduiesc sa le indeplineasca si cele mai mici dorinte? Va puteti imagina un dezastru mai mare? Amenzile ANSPDCP ating si 4% din cifra de afaceri a unitatii!

Anii trecuti, in plin sezon estival, unitatile HORECA, in care doar intr-o noapte se faceau incasari de sute de mii de lei, constituiau punctul de atractie al echipelor de control de la DGAF. Anul acesta tematica inspectiilor este alta – protectia datelor cu caracter personal. Autoritatea acreditata de control este ANSPDCP! Din pacate cu amenzi si mai mari decat ale FISCULUI! 

Comanda acum Ghidul GDPR pentru HORECA
la doar 157,50 lei
si protejeaza-ti organizatia de amenzile rezultate in urma actiunilor de control

Recunoscute ca mari arhivatoare de date personale – atat ale turistilor, cat si ale personalului lucrator – unitatile de tip HORECA constituie acum tinta controalelor ce au ca tema verificarea conformitatii cu legea, a modului de gestionare si protectie a datelor cu caracter personal.

Eliminati din start riscul unor amenzi care va pot bloca activitatea! Comandati acum unicul Ghid GDPR pentru industria HORECA elaborat de specialisti experimentati. Va ajuta sa implementati corect in unitatea dvs. a Regulamentului 679/2016 conform cerintelor.

Evitati:

  •  conflictele si reclamatiile clientilor nemultumiti
  •  amenzile ANSPDCP
  •  blocarea activitatilor in plin sezon, motiv de pierderi financiare consistente
  •  economisiti timp pentru cunoasterea si intelegerea masurilor obligatorii pe care trebuie sa le implementati
  •  stiti in orice moment ce prevede legea special pentru unitatile HORECA
  •  economisiti bani!

Detalii complete gasesti in ghid!

Comanda acum Ghidul GDPR pentru HORECA
la doar 157,50 lei
si protejeaza-ti organizatia de amenzile rezultate in urma actiunilor de control

Va Reamintim pe Scurt ce Presupune:
Regulamentul General Privind Protectia Datelor (GDPR)!

1. GDPR spune in principiu ca datele cu caracter personal pe care le detineti despre clientii dvs. (nume, adresa, adresa de e-mail, informatii despre starea de sanatate sau convingerile politice etc.) sunt informatii CONFIDENTIALE si nu pot circula liber! Aceste informatii trebuie protejate, iar responsabilitatea protejarii lor va revine in intregime dvs. (firmei)!

2. Acest Regulament nu are nevoie de o lege nationala care sa transpuna prevederile sale in legislatia Romaniei. 

3. Regulamentul a fost adoptat in 2016, dar a fost acordat un termen de 2 ani pana la aplicarea lui efectiva tocmai pentru ca firmele sa aiba timp sa i se conformeze. Amenzile pentru lipsa de conformitate sunt de ordinul a pana la 20 de milioane de euro sau pana la 4% din cifra de afaceri!

4. Prevederile GDPR nu se aplica doar companiilor cu sediul in Uniunea Europeana, ci si celor din spatiul non-UE (retaileri) care livreaza bunuri catre persoane din UE, indiferent daca prelucrarea are loc sau nu pe teritoriul Romaniei.

• acordarea de catre client a consimtamantului pentru prelucrarea datelor sale personale trebuie sa fie explicit. O inactiune sau tacerea nu mai pot constitui consimtamant;
• declaratia de acordare a consimtamantului trebuie sa fie distincta de celelalte declaratii cu privire la alte aspecte (de exemplu, de acceptare a termenilor si conditiilor generale);
• consimtamantul poate fi retras de catre persoana vizata.  

6. Persoanele vizate au “dreptul de a fi uitate”, adica de a li se sterge la solicitarea lor datele personale din baza de date.

7. Anumite firme au obligatia de a numi un responsabil cu protectia datelor cu caracter personal. Acesta va putea fi un angajat sau un prestator extern de servicii si va raspunde in mod direct in fata conducerii firmei.

Comanda acum Ghidul GDPR pentru HORECA
la doar 157,50 lei
si protejeaza-ti organizatia de amenzile rezultate in urma actiunilor de control

Pregateste-te Pentru „Socul GDPR„, Pentru ca
VA FI cu Adevarat un Soc in 2019

Reprezentantii Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) atrag atentia asupra faptului ca actiunile de control nu vor ocoli pe nimeni – nici firme private, nici institutii de stat. Iar amenzile sunt imense si se vor aplica, fara niciun dubiu!

Chiar daca 2018 a fost teoretic un moment de cotitura, adevaratele actiuni incep dupa prima raportare pe care o vom realiza la nivel de tara privind implementarea GDPR! Iar aceste actiuni se vor intensifica in 2019.

Protejati-va impotriva celor mai dure amenzi intalnite in Romania! 

Comanda acum Ghidul GDPR pentru HORECA
la doar 157,50 lei
si protejeaza-ti organizatia de amenzile rezultate in urma actiunilor de control

Pentru a Intelege Mai Bine daca Aveti Nevoie sa Implementati GDPR in Companie, Va Prezentam Mai Jos o Serie de Informatii Utile

Datele cu caracter personal sunt orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila. Pentru o mai buna identificare a acestora, consultati lista de mai jos:

  • Nume, prenume , CNP
  • Locul nașterii, Data nașterii, Domiciliu, Cetățenie
  • Stare civilă
  • Seria și numărul CI
  • Studii, Formare profesională, Loc de muncă, Profesie
  • Semnătura, Porecla
  • Telefon/Fax , Email
  • Religie
  • Orientare sexuală
  • Originea etnică
  • Date biometrice , Date genetice
  • Convingeri politice, Apartenența politică
  • Date privind starea de sănătate
  • Activitate online
  • Date bancare, Situație economică
  • Cazier
  • Apartenența sindicală
  • Date de geolocalizare
  • Preferințe, Obișnuințe, Comportament
  • Voce ,Imaginea, Caracteristici fizice
  • Adresa IP

Comanda acum Ghidul GDPR pentru HORECA
la doar 157,50 lei
si protejeaza-ti organizatia de amenzile rezultate in urma actiunilor de control

Toate Societatile care Prelucreaza Date cu Caracter Personal Trebuie sa-si Implementeze Proceduri Privind Protectia Acestor Date.

În categoria societăților/instituțiilor care au obligația de a-și desemna și un responsabil cu protecția datelor pot fi incluse:

  • Instituțiile publice
  • Spitale și clinici private
  • Primarii
  • Firme de securitate, care au ca obiectiv de a supraveghea spații comerciale și publice
  • Bănci
  • Furnizorii de telefonie și internet
  • Hoteluri și Pensiuni
  • Farmacii
  • Firme de contabilitate
  • Notariate
  • Toate firmele care efectueaza o monitorizare sistematica a datelor cu caracter personal prelucrate sau care prelucreaza date cu caracter personal din categoria datelor sensibile, pe scara larga.

Comanda acum Ghidul GDPR pentru HORECA
la doar 157,50 lei
si protejeaza-ti organizatia de amenzile rezultate in urma actiunilor de control

P.S.: Ghidul GDPR pentru HORECA reprezinta o lucrare realizata de specialisti cu experienta si expertiza in domeniu. Feedback-ul clientilor care l-au achizitionat pana acum este unul foarte bun, fapt pentru care echipa Antreprenor in Romania a decis sa va puna la dispozitie acest produs.

CITEȘTE ȘI:  Ghid de protectia datelor cu caracter personal pentru case de schimb valutar

Multumim pentru vizitarea paginii si multumim anticipat pentru comanda. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here