Instrument previziuni financiare 2016

0
730
Instrument vanzari 2016
Nivel de apreciere

Planificarea financiara reprezinta o actiune cheie in procesul antreprenorial si dezvoltarea afacerii. Prin prisma acestui fapt, Antreprenor in Romania va pune la dispozitie o unealta usor de utilizat, conceputa in unul dintre cele mai populare programe, Microsoft Excel, care va permite sa previzionati veniturile, sa urmariti incasarile, cheltuielile si sa observati profitul lunar.

Prin inscrierea adresei dvs. de email in pagina dedicata Instrument previziuni financiare 2016 veti primi in casuta electronica fisierul excel completat cu date de start, precum cele din imaginile de mai jos. Legaturile si formulele sunt gata create, fisierul necesitand interventie minora din partea dumneavoastra din punct de vedere al setarilor preferentiale: culori, adaugarea de noi date, crearea de noi liste drop-down.

Speram sa va putem sprijini prin aceasta unelta electronica in demersul dvs. antreprenorial, iar daca o regasiti utila, speram sa dati share la aceasta pagina pentru ca si alti antreprenori/oameni de afaceri aflati la inceput de drum sa afle despre ea. Fisierul este disponibil pana la finele anului si speram cu sprijinul dvs. sa ii aducem imbunatatiri constante si de mare valoare. Prin urmare, asteptam sugestiile de perfectare al acestuia.

Pentru primire fisier Excel, accesati pagina de inscriere AICI.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal