Nivel de apreciere
Iordan Robert
Manager si Designer de Interior
Birou de design interior, proiectare de arhitectura si design de produs

Informatii de contact:

M: +40 724 070 854
E: office@interiordesigniordan.com
W: www.interiordesigniordan.com
A: Pacii Residence, nr 46, ap 5, Rosu- Chiajna, jud. Ilfov
Date de identificare companie:
SC Interior Design Iordan SRL-D
Reg.Com: J23/198/2017
CUI : 36947847
Tipul afacerii: Design specializat
Biografia mea
Sunt designer de interior pentru ca imi doresc sa imbunatatesc calitatea spatiului utilizat. Fie ca este vorba despre o locuinta, un birou sau un restaurant, modul in care este tratat interiorul influenteaza activitatea si modul de viata al celui ce il utilizeaza.Pasiunea mea pentru activitatile creative s-a concretizat initial cu ajutorul Scolii de Arte Plastice Nicolae Tonitza. Pastrand acest curs al carierei mele, dupa terminarea liceului, am urmat cursurile tehnice ale Facultatii de Arhitectura si apoi m-am specializat pe Design de Interior in cadrul Scolii de Arhitectura si Design Interior Serban.In toate proiectele mele pornesc de la proiectarea eficienta a spatiului tinand cont de dimensiunile si nevoile clientului. Astfel functiunea spatiului, fluxurile de circulatie si dorintele clientului sunt atent studiate. Apoi creez ambianta prin adaugarea culorilor si texturilor. Iar la final interiorul trebuie sa se adreseze tuturor simturilor: vaz, simt, miros, auz. Nu in ultimul rand, un proiect reusit insemna atentie la detalii, comunicare cu furnizorii si crearea unei legaturi puternice cu oamenii.
Descrierea afacerii mele
Interior Design Iordan SRL-D a luat nastere din dorinta de a-i ajuta pe ceilalti sa aduca un plus de valoare mediului in care isi desfasoara activitatea si imaginii pe care o proiecteaza in lume. Cu o baza de date bine pusa la punct, organizare si profesionalism, facem tot posibilul sa alegem cele mai bune solutii pentru clientii nostri, ajutandu-i astfel sa economiseasca timp, bani si sa reduca nivelul stresului cu care se confrunta./div>
Produsele si serviciile oferite
Fiind alcatuita dintr-o echipa de specialisti in domeniu, firma are ca fundament designul specializat, principalul obiect de activitate fiind designul de interior. Ca activitati secundare, ne indreptam atentia catre design vestimentar si design de produs prin crearea de obiecte vestimentare, obiecte home deco si vitralii.Serviciile noastre cuprind intreaga gama de actiuni necesare materializarii obiectului dorit: consiliere, proiectare, implementare, verificare. Suntem incantati sa avem un portofoliu in crestere de clienti multumiti. Serviciile de calitate impreuna cu acuratetea detaliilor vorbesc despre succesul afacerii noastre.
Interesele mele
Ca om de afaceri sunt interesat atat de perfectionarea mea si a echipei mele in activitatea pe care o desfasuram, cat si de oferirea de informatii clare si usor de inteles clientilor si publicului in general. Sunt de parere ca intotdeauna sunt lucruri noi de invatat si este important sa fim mereu la curent cu noutatile din domeniu.
Intra in contact cu mine prin intermediul formularului de mai jos: