O mișcare greșită și lumea se termină. O simplă alunecare din mână poate fi fatală! Smartphone-urile sunt, în general, echipate cu un ecran tactil foarte mare: în caz de cădere, este partea care se deteriorează cel mai ușor. Distrugerea sa face adesea telefonul inutilizabil. Șocul poate provoca, de asemenea, daune ireversibile circuitelor din interiorul telefonului.
Telefonul tău este prețios, dar este și fragil: este necesar să îl protejezi cu huse telefoane. Deci, fără ezitare: optează pentru o bună protecție!
Capcanele vieții de zi cu zi
Telefonul tău trebuie să fie complet protejat. Indiferent cât de atent ai fi, probabil că l-ai mai scăpat, lovit sau pătat. Cea mai frecventă și dramatică consecință este ecranul spart, dar alte efecte mai mult sau mai puțin vizibile îți pot pune telefonul în afara serviciului.
Butoanele sau ecranele deteriorate și componentele interne slăbite sau deteriorate sunt la fel de dezactivante. Acestea pot face unele sau toate funcțiile telefonului tău inoperabile. Se recomandă utilizarea protecției cu huse de telefon pentru a evita cele mai multe daune.
Husele de telefon vor amortiza căderea și vor absorbi șocurile. Dar există și praful: se așează și se infiltrează în porturile telefonului. Poate face imposibil contactul cu încărcătorul sau se poate infiltra în cameră și îți poate murdări imaginile. De asemenea, murdăria blochează diferitele taste și butoane pe termen scurt sau mai lung. În această zonă, lichidele sunt, de asemenea, catastrofale. Atingerea unui component din telefon poate distruge și un telefon.
Atenție, de asemenea, la nisip în weekend sau în vacanță pe malul mării: acestea zgârie ecranul și înfundă diferitele porturi. O carcasă, o copertă sau o husă de la Etuo care oferă protecție împotriva șocurilor și a prafului, fiecare are propriile sale metode pentru a preveni pericolele vieții de zi cu zi ale telefonului tău.
Carcasa
Arma absolută împotriva șocurilor este carcasa. Este fabricată din plastic (poliuretan, polipropilenă), cel mai adesea rigidă sau din cauciuc. Importanța acestor materiale: o putere foarte puternică de absorbție a șocurilor. Carcasa acoperă suprafața din spate a telefonului, inclusiv pereții laterali.
Deci, ce zici de partea din față și de ecranul prețios descoperit? Fii sigur, totul este studiat: carcasa acoperă fețele laterale și colțurile către suprafața frontală. Unele modele, mai groase, pot evita și contactul direct între ecran și sol în caz de cădere.
Coperta
Din țesătură, plastic sau piele, carcasa este un plic simplu care vă va acoperi complet telefonul. O deschidere laterală îți permite să scoți telefonul.
Este o modalitate bună de a-ți proteja telefonul de praf și zgârieturi atunci când nu îl utilizezi. Scos din carcasă, îți vei folosi telefonul complet gol, cu avantajele pe care le reprezintă acest lucru: acces direct la ecran și la toate comenzile.
Husa
Husa este, fără îndoială, accesoriul cel mai elaborat în ceea ce privește protecția. Aceasta îți va acoperi întregul telefon, dar permite totuși o utilizare ușoară. Accesul este oferit în general pentru butoanele de volum și de așteptare. O clapă protejează fața frontală care cuprinde ecranul dispozitivului.
Rețineți că unele carcase și huse înlocuiesc capacul din spate al telefonului, pentru o mai bună aderență și respect pentru grosimea originală a telefonului.
Evită zgârieturile
Folia de protecție este instalată cu ușurință pe telefon. În câteva secunde, ajută la protejarea ecranului dispozitivului ta, în special împotriva zgârieturilor. Se asociază foarte bine cu utilizarea unei huse. Alege modelul care se potrivește exact telefonului tău pentru a evita acoperirea microfonului și difuzorului.
Ai grijă, atunci când o instalezi, să eviți bulele de aer în colțul creat sub folie! Acestea pot interfera cu utilizarea ecranului tactil.
Înainte de a alege o protecție pentru telefonul tău, trebuie să ții cont și de caracterul practic și, în special, de manevrare. Ia în considerare modul în care utilizezi telefonul atunci când faci selecția. Criteriile nu sunt aceleași dacă telefonul tău servește ca un simplu telefon (apeluri primite și efectuate), dacă utilizezi în mod regulat o tastatură (SMS, internet) sau dacă dorești să faci fotografii.
Platforma online www.antreprenorinromania.ro reprezintă un ecosistem al reprezentanților mediului de afaceri românesc în care antreprenorii își fac cunoscute inițiativele, expertiza și ofertele de business într-un mediu colaborativ menit să dezvolte potențialul antreprenorial autohton prin facilitarea comunicării, dezvoltării de parteneriate, schimbului de servicii, diversificarea rețelelor de clienți și accesul la concepte și strategii în afaceri.