Lansare concept 2017 – Antreprenor in Romania

0
748
Nivel de apreciere

Antreprenor in Romania va prezinta noul PORTAL DE AFACERI lansat in 2017, implementand un concept unic menit sa sprijine antreprenorii in toate fazele dezvoltarii acestora.

Prezentarea sectiunilor din portal:
MOTIVEAZA-TE: in cadrul sectiunii veti regasi citate motivationale, clipuri motivationale si articole privind obiceiurile milionarilor pe care le recomandam sa le includeti in rutina dvs. zilnica.

PORNESTE: va punem la dispozitie idei de afaceri, ghiduri pentru infiintarea firmei, recomandari pentru alegerea numelui firmei, articole privind dezvoltarea brand-ului si realizarea unui plan de afaceri.

RELATIONEAZA: networking-ul si dezvoltarea cercului profesional reprezinta o preocupare constanta in randul antreprenorilor. Va punem la dispozitie informatii privind evenimentele nationale, internationale, webinarii, workshop-uri, seminarii tematice si aduce in atentia dvs. asociatiile si cluburile de antreprenoriat din Romania si beneficiile pe care acestia le aduc comunitatii antreprenorilor din Romania.

INVESTESTEcrowdfunding, business angels, fonduri europene, fonduri structurale, programe de finantare, oportunitati de investitii – prezentare succinta dar cu greutate a sectiunii unde va asteptam si pe dvs. sa va aduceti aportul prin impartasirea informatiilor ce va parvin din alte surse.

DEZVOLTAantreprenorilor preocupati de dezvoltarea companiilor pentru a depasi noi milestone-uri punem la dispozitie informatii cu privire la tehnici de vanzare si marketing, cursuri de specialitate, articole tematice referitor la social media, tehnologii si unelte, dezvoltare personala si competitii dedicate antreprenorilor din Romania.

POVESTESTE: in cadrul acestei sectiuni aveti oportunitatea de a va face cunoscuta povestea de succes sau o initiativa de apreciat, de a publica comunicate de presa si de a lua parte la interviuri pe care Antreprenor in Romania le organizeaza pentru promovarea antreprenorilor.

Echipa noastra va pune la dispozitie modalitati multiple de promovare in cadrul portalului si in randul comunitatii Antreprenor in Romania. Detalii puteti regasi in cadrul sectiunii PROMOVEAZA.

Lansare concept unic Antreprenor in Romania


Memership Antreprenor in Romania

Transmiterea ordinului de plata se va realiza la office [at] antreprenorinromania.ro. Unul dintre operatorii nostri va intra in legatura cu dvs. in maxim 48 ore pentru a prelua informatiile in vederea publicarii acestora.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.