Nivel de apreciere
Lidia Dumitru
Owner & Specialist comunicare
MD Communication

Informatii de contact:

M: +40 740 306 889
E: lidia@mdcommunication.ro
W: www.mdcommunication.ro
A: Blvd. Nicolae G. Caramfil, No. 22A, 3rd Floor, 1st District, Bucharest
Date de identificare companie:
MD Communication
Reg.Com: J40/12118/14.09.2016
CUI    : RO36525710
Tipul afacerii: agentie de advertising
Biografia mea
Am lansat MD Communication intrucat vreau sa ajut brandurile sa comunice cu publicul lor tinta intr-un limbaj coerent, sa foloseasca canalele potrivite astfel incat sa fie vazuti, auziti, simtiti, intelesi si cumparati de catre clientii lor.
Am 12 ani de comunicare, de la universitate, internshipuri, workshopuri, proiecte pro bono, joburi, antreprenoriat. Asta inseamna 4.380 de zile si peste 35.000 de ore de invatare si aplicare a cunostiintelor mele in domeniul comunicarii, ca jurnalist, comunicator si antreprenor.
Descrierea afacerii mele
Agentia pe care o conduc, MD Communication, este construita pe viziunea ca doar atunci cand gandesti, actionezi si comunici manat de DE CE-ul tau interior ii poti inspira pe cei din jur.Credem ca serviciile de comunicare sunt o parte integranta a brand-urilor, nu doar o masca de marketing si fiecare merita o abordare individuala si personalizata. Asadar, invatam despre business-urile clientilor nostri, despre provocarile cu care se confrunta, ceea ce inseamna ca facem un research consistent.
Fiecare client inseamna o calatorie bazata pe strategie, design, tehnlologie, solutii de comunicare si engagement cu consumatorii, astfel incat sa le atingem publicul tinta.
Produsele si serviciile oferite
La MD Communication oferim servicii integrate de comunicare, astfel incat clientii nostri sa beneficieze de calatorii de comunicare complete, de la A la Z, campanii cu rezultate, idei creative si relatii solide de-a lungul drumului impreuna.
• Strategie de brand
• Grafic design
• PR
• Evenimente
• Digital & Web
• Social media
Interesele mele
Neuromarketing si neurostiinta consumatorilor
Strategic Self Marketing si Personal Branding

Te invit sa ne conectam

https://www.linkedin.com/in/lidia-dumitru-a5a94812/

Intra in contact cu mine prin intermediul formularului de mai jos: