Nivel de apreciere
Mădălina Ghinescu
Trainer & Speaker
John Maxwell Team

Informatii de contact:

M: +40 733 696 687
E: madalina_ghinescu@yahoo.com
W: http://madalinaghinescu.com
A: Bucuresti
Date de identificare companie:
Persoana Fizica
Tipul afacerii: Training, speaking
Biografia mea
Sunt Mădălina Ghinescu și din 2015 sunt trainer&speaker certificat internațional John Maxwell Team ca parte din cea mai tare echipă din lume în care aș fi putut eu să mă dezvolt. Ca trainer certificat sesiunile pe care le facilitez sunt pe baza unor materiale bine puse la punct de John Maxwell și echipa de specialiști în domenii precum public speaking, marketing, sales sau chiar personal growth.
În mai 2015 am pornit primul grup de discuții pe tema leadershipului. Am studiat și aplicat atunci principiile leadershipului împreună cu alte 8 persoane din domenii diferite de activitate – PR, consultanță, IT și antreprenoriat.
De atunci facilitez periodic grupe de discuții pe principalele teme de leadership, dezvoltare personală și comunicare pentru care am creat un program de 6 luni.
Aceste grupe de maximum 10 persoane au scopul de a-i face pe participanți conștienți de convingerile lor limitative și să își identifice blocajele pentru care activitatea profesională nu se dezvoltă așa cum și-ar dori. Odată conștientizate anumite aspecte, în 90% dintre cazuri participanții acționează și, prin acțiuni și conștientizare, activitatea lor ia amploare.
Ca exemplu de schimbări care se produc în aceste întâlniri periodice este faptul că un participant care lucrează în domeniul IT a reușit să înțeleagă de ce proiectul la care era alocat nu se desfășura tocmai bine. Am găsit împreună cauza – problema de comunicare între membri echipei. Am găsit soluții care să îmbunătățească încă de a doua zi comunicare între membri (și-a invitat colegii la masa de prânz) și a continuat să construiască relaționare cu ei. Rezultatele au fost vizibile din prima săptămână de când am stat de vorbă și de atunci participantul a urmărit să își creeze relaționare cu colegi și implicit cu manageri și chiar cu directori. Acest lucru i-a deschis accesul la oportunitățile oferite de aceștia.
Ador să stau de vorbă cu oamenii în astfel de sesiuni de discuții pentru că sunt de părere că ceea ce știu eu, combinat cu ceea ce știi tu, creează lucruri mărețe.
Sesiunile pe care le facilitez cu grupele, într-adevăr creează lucruri mărețe pentru toți cei implicați în proces.
Descrierea afacerii mele
Afacerea mea este în principal pe partea de oferire training personalizat pe cerințele și nevoile clientului prin sesiuni 1-la-1 de coaching și/sau sesiuni de grup de maximum 10 persoane.
Produsele si serviciile oferite
Definirea unui plan de dezvoltare pe 6 luni.
Primele 2 luni – analiza și aplicarea în viața personală și profesională a principiilor de leadership, timp în care clientul află care îi sunt punctele forte și punctele slabe; analiza a situației actuale în viața privată și în viața profesională și descoperirea și aplicarea unor soluții personalizate care duc la îmbunătățirea calității vieții. Aceste prime 2 luni sunt cu participare gratuită la sesiunile de grup pentru a putea clientul să își dea seama de calitatea serviciilor pe care le ofer și mai ales de schimbarea pe care o trăiește în acest proces.
Următoarele 2 luni – analiza și aplicarea principiilor de comunicare și de relaționare cu beneficii de îmbunătățire a relațiilor existente și/sau de creare a relaționării cu lead-uri pentru afacerea clientului
Ultimile 2 luni – analiza și aplicarea principiilor de a deveni o persoană cu influență în domeniul în care activează clientul sau, la alegere, analiză și aplicarea principiilor de dezvoltare personală în cazul în care clientul simte nevoia să lucreze mai mult la modul în care se dezvoltă persional.
În plus față de aceste servicii standard, ofer și servicii de coaching, sesiuni de lunch&learn la companii de 30 minute în care prezint un concept relevant pentru companie, workshop-uri și sesiuni de speaking.
Interesele mele
Clientul țintă pentru afacerea mea este o persoană axată pe acțiune care să pună în practică ceea ce discutăm, să cunoască limba engleză pentru a putea înțelege și avea acces la traineri și lideri din mediul internațional, care să își dorească să se dezvolte pe plan personal și profesional și care să își dorească să contribuie la dezvoltarea oamenii cu care intră în contact, fie că aceste persoane pe care dorește să le ajute sunt angajați, colegi, familie, prieteni, elevi, studenți, voluntari.
Intra in contact cu mine prin intermediul formularului de mai jos: