O afacere care te tine cu ochii “deschisi” si mintea “brici”

0
1131
Ipanema Espresso Franciza Romania
Nivel de apreciere

Franciza Ipanema Espresso

Probabil cea mai buna cafea din lume, gustul Ipanema Espresso a fost distins cu aur la Great Awards Taste in Londra. Cafeaua Ipanema Espresso a obtinut in mod constant scoruri inalte la testele profesionale de calitate privind aroma, aciditatea, dulceata si gustul, oferind o savoare rotunjita, bine echilibrata, cu o aciditate distincta, corp catifelat si un finisaj pronuntat de portocala si miere.

Compania Kawanet SRL, unic importator si distribuitor in Romania a cafelei marca Ipanema Espresso, va ofera oportunitatea de a deschide o Cafenea sau un Lounge in regim de franciza, sub egida Ipanema Espresso Global Company.

Echipa Kawanet va pune la dispozitie “la cheie” locatia selectata de dvs., echipand-o cu toate elementele necesare demararii afacerii dvs. in sistem franciza, de la design-ul interior, pana la echipamente si scolarizarea angajatilor pentru a oferi clientilor un maxim de calitate iar dvs. o reusita deplina in noua afacere.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la email: office@antreprenorinromania.ro.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal