Ultimele trei zile în care poți vota în competiția European Business Awards

0
277
Teamnet european business awards 2016
Nivel de apreciere

Teamnet reușeste și anul acesta performanța de a se clasa în competiția European Business Awards, concurând în prezent pentru titlul de Campion Național al Publicului, în categoria „ELITE Growth Strategy of the Year”. Compania poate obține această recunoaștere în urma voturilor adunate până la finalizarea etapei curente a competiției.

Astfel, pasul următor în competiție este ca fiecare susținător să-și înregistreze votul. Procesul de votare presupune accesarea paginii de vot  dedicate companiei susținute, urmată de introducerea unei adrese de email activă în câmpul din dreapta paginii “Vote for this entry”. Ulterior, fiecare votant va primi un email care va contine un link pentru confirmare.

Votul public este deschis până vineri, 26 februarie 2016, iar câștigătorul național va merge mai departe în etapa europeană a competiției.

Principalele criterii de nominalizare a Campionilor Naționali în cadrul European Business Awards de anul acesta sunt inovația și performanțele de business.

European Business Awards, competiție de prestigiu desfășurată anual la nivel european, cu sprijinul liderilor din business și reprezentanților din mediul academic, politic și mass-media din toată Europa, se află la cea de-a noua ediție și a atras anul acesta peste 24.000 de concurenți din mediul de business, companii cu activități în 33 de țări europene.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal