Antreprenoritul si pornirea unei mici afaceri

  0
  64

  1. Antreprenorul este cel care:

  2. Un intraprenor diferă de un antreprenor prin:

  3. Atunci când analizăm avantajele și dezavantajele lansării diferitelor tipuri de afaceri, constatăm că:

  4. Marcel este pe punctul de a absolvi facultatea și caută un loc de muncă cu normă întreagă. El a decis să se concentreze pe căutarea unui loc de muncă cu o corporație. Strategia sa de căutare de locuri de muncă:

  5. O examinare a statisticilor despre persoanele care își încep propria afacere arată că

  6. Care dintre sfaturile de mai jos crezi ca le-ar oferi un antreprenor experimentat celor care se gândesc să-și înceapă propria afacere?

  7. Atenția principală în gestionarea unei afaceri ar trebui să fie concentrată pe:

  8. Atunci când solicită un împrumut de la o bancă, un antreprenor care speră să înceapă o afacere nouă trebuie să-și dea seama că operatorii de credite:

  9. Marcel este partener într-o firmă specializată în producerea de produse alimentare tradiționale românești. În timp ce afacerea este considerată mică de către investitorii din România, el încearcă totuși să convingă un partener de afaceri să se extindă împreună la nivel internațional. Ce elemente crezi că va alege Marcel din cele de mai jos pentru a convinge partenerul să acceseze piețele internationale?

  10. Unul dintre principalele motive pentru care multe dintre companiile mici din România nu sunt implicate în tranzacțiile comerciale globale este:

  [logo_showcase id="6998"]