Antica Studio este mai mult decat o frizerie

0
321

Nu este un secret faptul că astăzi nu numai femeile, ci și bărbații au grijă de ei. Salon Antica Studio este mai mult decât o frizerie, este un teritoriu al frumuseții și stilului feminin și masculin. Și daca ești bărbat și dorești să iți îmbunătățești imaginea, vino la frizeria Salon Antica Studio. Aici, un hair stilist se va ocupa de părul și de barba ta. Pot fi făcute tunsori de prima clasă, spălarea parului cu șampon, aranjarea cu spume și creme scumpe, și mai mult decât atât, vei găsi o comunicare fascinantă pe care nu le vei găsi niciodată într-o frizerie obișnuită.

Frizerie

În frizeria salonului de înfrumusețare Antica Studio, specialiștii lucrează pentru a-ți crea o imagine individuală. La frizerie ți se oferă o abordare individuală transformandu-te, astfel încât să atragi privirile admirative ale femeilor. Hair stiliștii vor alege o opțiune potrivită pentru părul tău. Un păr frumos tuns și bine îngrijit va spune multe despre tine. Specialiștii îți vor oferi recomandări și îți vor arăta secretele principale pentru menținerea stilului individual. O caracteristică importantă a salonului de frizerie Antica Studio este abordarea individuală a fiecărui client. Fața bărbatului este tunsoarea lui, așa că trebuie să acorzi o atenție deosebită părului, iar succesul tunsorii depinde și de sănătatea părului. Hair stiliștii selectează, informează și recomandă tunsori în trend și produse noi pentru îngrijirea părului. Cu ajutorul mâinilor profesionale, îți este creată o nouă imagine.

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

Preturi salon frizerie 

Timpul petrecut în salonul de înfrumusețare Antica Studio îți va schimba imaginea externă, iar acest lucru va deveni  imaginea ta de succes. Linia de produse pentru bărbați, care include altceva decât un deodorant și un gel de bărbierit, îi vă surprinde pe toți bărbații. Dar ce preturi salon frizerie practică Antica Studio? După cum se poate vedea pe site, prețurile depind de tratamentele efectuate care includ masaje ale scalpului, spălarea părului, crearea unei tunsori la modă și modelarea bărbii. Numărul bărbaților care vin la frizeria salonului Antica Studio a crescut rapid în ultimii ani. În această privință, managerii salonului de înfrumusețare se gândesc acum la anumite metode de corecție estetică, ținând cont de structura părului. În acest caz, rolul hair stilistului este de a obține efectul cel mai pozitiv, dar în același timp moderat și natural. De obicei, se oferă proceduri care se caracterizează prin minim invazivitate, o perioadă scurtă de reabilitare și un grad minim de tratament.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Salon de infrumusetare

Antica Studio este un salon de infrumusetare, cu angajați profesioniști care pot crea imagini foarte populare sau foarte moderne pentru barbă și mustață, cu un instrument special pentru părul masculin dur. În 10 minute se poate da un contur clar bărbiei, mustății sau tunsorii, se poate da un contur clar sprâncenelor și se poate îndepărta părul nedorit. Hair stilistul va îndepărta foliculul fară a afecta țesutul din jur, astfel încât părul să nu crească rapid și pielea să nu fie iritata. Bărbații sunt preocupați de aspectul lor, și dacă clientul are nevoie de proceduri de modelare și de configurare pentru schimbări radicale de aspect, se discută întotdeauna detaliile în avans și abia apoi imaginea va fi schimbată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.