Antreprenori români pe scena businessului internațional din Tokyo

0
637
Romanian Business Without Borders Tokyo

Antreprenori români pe scena businessului internațional din Tokyo

“Orice poveste începe cu “a fost odată”.  A ta nu s-a întâmplat demult.  Într-una din zilele senine, curajul și pasiunea te luau de mână și te purtau  spre nu știi ce zări. Cu fiecare clipă simțeai cum totul începea să prindă contur. Porneai la drum să descoperi lumea, lumea antreprenoriatului Fiecare afacere e o poveste, iar Tu, antreprenorule, ești un actor pe scena propriului business. Deși uneori simți că ritmul e amețitor, iar scenariul a scăpat de sub control, de fiecare dată îți joci piesa până la capăt. Respirația îți îngheață pentru o clipă, când te gândești la succes internațional, când se deschide Cortina și trebuie să-ți spui povestea în fața unor spectatori străini. Chiar dacă de ceva vreme exersezi în culise, privirea îți trădează emoția, pentru că acum ai ocazia să-ți faci intrarea pe covorul antreprenoriatului internațional.”

Nu e prezentarea unei piese de teatru, ci a unei noi comunități de antreprenori, Antreprenor cu zâmbet- oameni de afaceri care creează atât relații de business, cât și relații umane (cu zâmbet). Fondurile de investiții, companiile multinaționale din Tokyo și românii de succes din Japonia se reunesc în 12-13 mai în cadrul conferinței internaționale Romanian Business without Borders desfășurată în Tokyo. Antreprenorul e un personaj urban aparte, care îndrăznește să viseze și să zâmbească. Uneori râde cu o poftă molipsitoare, încât clienții ajung să-l iubească pentru energia pozitivă, pe care le-o transmite.

Dragul meu antreprenor, știi ce mai face zâmbetul tau?
Norul cu probleme, bugete sau concurență a dispărut. Pe cerul afacerii tale răsare un Soare ce zâmbește molipsitor și înseninează orice chip intunecat.
Fii Antreprenor cu Zâmbet și pășește pe covorul roșu al antreprenoriatului londonez!

“Antreprenor cu Zâmbet” poate fi un balon de oxigen pentru a trece la următorul nivel al afacerii, dezvoltarea internațională. Antreprenor cu Zâmbet este pentru cei care știu să aducă valoare prin ceea ce fac, pentru cei care sunt deschiși la oportunități, pentru cei care nu se împiedică în invidii, frustrări, pesimisme sau stereotipii (caracteristicile oamenilor limitați). Conceptul își propune să aducă în prim-plan tinerii afaceriști români, care sunt opened-minded, care știu să zâmbească, să construiască și relații umane dincolo de ”armura” de business. Antreprenor cu Zâmbet este pentru cei care își doresc să se dezvolte, să învețe de la ceilalți, cei care aparțin noii generații, care vor să schimbe percepții și mentalități, pentru cei care sunt ambițioși, siguri pe ei și care gândesc mare, care au curajul să aleagă varianta ”one way ticket”, pentru că odată pornit pe drumul ăsta nu mai e cale de întoarcere”, spune Ioana Șelner, antreprenoarea care coordonează proiectul.

CITEȘTE ȘI:  Tehnologii moderne utile în lumea medicală: cum funcționează un viewer DICOM?

Conferința “Romanian Business without Borders” care se va desfășura în Tokyo în 12-13 mai și este cel de-al  patrulea eveniment dintr-o serie de conferințe internaționale desfășurate sub umbrela Antreprenor cu Zâmbet. Astfel pot fi identificate oportunități de creștere, dezvoltare și investiție.

Antreprenori de succes din Japonia și România vor fi prezenți la evenimentul internațional al anului 2017. Scopul proiectului este să creeze conexiuni între antreprenori, potențiali investitori și oficialități, să contureze și să întâmpine noii direcții de business.

Antreprenor cu Zâmbet aduce zâmbetul pe fața oamenilor de afaceri, se adresează atât antreprenorilor tineri, cât și celor care au un business matur. Pentru antreprenorii tineri, acest proiect poate fi o oportunitate de dezvoltare internațională, iar pentru oamenii cu afaceri mari poate fi o modalitate de a susține start-up-urile.

Este un proiect ambițios, dar știu că „cei care sunt destul de nebuni, încât să creadă că pot schimba lumea, sunt cei care o și schimbă” (Steve Jobs), așa că schimbarea pornește cu mine și de la mine.

CITEȘTE ȘI:  HIDROstore: Inovatorii în Hidraulică și Soluții Industriale Complete

Proiectul se concentrează pe câteva domenii de interes- IT, retail și producatori români.  Am pus accentul pe acestea pentru a crea o nouă tendință prin care să stârnesc interesul străinilor asupra României, încât să ajungă să cunoască oamenii valoroși din aceste domenii. Conferința din Tokyo nu e doar pentru antreprenorii din cele 3 domenii, ci e pentru toți cei care își doresc deschidere internațională.

Consider că acum noul val de antreprenori sunt cartea de vizită a României, pe lângă bogățiile turistice.

Pe site-ul  www.antreprenorcuzambet.ro  pot fi găsite toate informațiile necesare (atât despre înscriere, cât și despre condițiile de participare).

Cine ești? Ce faci? De ce? J

Mă prezint simplu Ioana. Prietenii îmi spun că sunt un haos creativ, o dezordine frumoasă, care fac doar ceea ce-mi place. Așa a apărut și Garajul de PR, la început a fost dorinţă, apoi pasiune, care asezonate cu gândirea pozitivă și cu mult curaj au transformat un vis în realitate. Sunt veselă, spontană și mă dedic 100% în tot ceea ce fac.

Acum îmi “parchez ideile” în campanii de comunicare pentru clienți din țară și din străinătate, la conferințe internaționale, la evenimente de afaceri și în paginile mass-media de business. Mă străduiesc să transform fiecare întâlnire într-o poveste… memorabilă.

Consideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here