Anunt incepere proiect Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

0
653
Publicare anunt incepere proiect granturi capital de lucru

Anunt incepere proiect 
Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Portalul nostru pune la dispozitia beneficiarilor finantarii obtinute prin Masura 2 – Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor servicii de publicare anunt incepere proiect prin publicarea unui comunicat de presa in cadrul categoriei noastre dedicate Anunturi fonduri europene.

Solicita mai jos oferta noastra pentru publicare anunt incepere proiect “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituite prin ORDONANTA DE URGENTA nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operational Competitivitate 2014-2020, in contextual crizei provocate de COVID-19.

Nota: anuntul va fi pastra pe termen nelimitat in cadrul portalului nostru

Completeaza mai jos datele tale si vom intra in contact in cel mai scurt timp:

  Pentru publicare anunt incepere proiect, acesta trebuie realizat in baza datelor specifice proiectului dvs. folosind un model oficial de comunicat de presa pe care il puteti descarca de mai jos:

  Model de comunicat de presa beneficiari masura „Granturi pentru capital de lucru”

  In conformitate cu art.  6.12. din Procedura de implementare a masurii “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”, toate proiectele cu valoarea grantului mai mare de 10.000 euro sunt obligate sa realizeze cel putin un Anunt/Comunicat de presa privind inceperea si finalizarea proiectului din procedura de implementare a masurii 2, instituita prin OUG nr 130/2020.

  Completeaza mai jos datele tale si vom intra in contact in cel mai scurt timp:

    

   LĂSAȚI UN MESAJ

   Please enter your comment!
   Please enter your name here