Cele mai bune prețuri la parfumuri originale online

0
144

Parfumul are un efect subliminal asupra memoriei noastre, având un impact pozitiv unic asupra minții persoanelor. Cuvântul parfum vine de la cuvântul latin „Per fumus”, care înseamnă prin fum. Ai auzit vreodată istoria parfumului? Da, chiar și parfumul are istoria sa. Are o istorie grozavă, de la romani la persani și arabi.

La începutul istoriei, parfumul era în principal pentru lux și treptat, era aproape pierdut, însă arabii au păstrat tradiția parfumului. S-ar putea să fi auzit de parfumurile arăbești? Este cel mai popular tip de parfum – puternic, de lux, ce oferă atitudine și eleganță oricărui purtător. O dată cu creșterea ”globalizării”, a crescut și popularitatea parfumului, care a fost introdus în viața de zi cu zi din întreaga lume. Cunoscute și sub numele de parfumuri orientale, parfumurile arabe au fost în tendință încă din vremea prinților și prințeselor care mergeau prin piețele de suks și mirodenii din țările din estul mijlociu.

Ce și cum sunt parfumurile Orientului

Vorbim acum despre parfumuri arăbești? Acestea, în general, au amestecuri clasice, precum și note care sunt inspirate din ingrediente obținute în mod natural sau din piețele de condimente și soukuri vechi umplute cu ingrediente aromate și produse precum tămâie. Oamenii obișnuiau să călătorească departe pentru a obține aceste parfumuri de la parfumieri potriviți sau pentru a le trimite în alte țări.

Un parfum arăbesc are un miros puternic și aromat, la bază având în general mirosuri de iasomie, chihlimbar, mosc și oud. Aroma lemnoasă vine de la oud, un parfum ce poate fi folosit atât pe piele, cât și pentru a înlătura mirosul de fum din cameră sau de pe haine.

Purtarea acestor parfumuri vă poate oferi o notă uimitoare de parfum, dar dacă nu este aplicată corect, poate de asemenea să devină insuportabilă. Iată câteva sfaturi simple care vă vor ajuta să vă bucurați de cele mai bune parfumuri arabe în cel mai bun mod:

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

Mai puțin este mai mult

La fel ca orice alt parfum pe care îl aplicați în fiecare zi, este foarte important pentru dvs. să aplicați cantitatea potrivită de parfumuri arăbești. Dacă veți aplica mai multă cantitate, parfumul va fi puțin copleșitor, ascunzându-vă personalitatea în spatele acestuia. Mai mult, poate fi un pic incomod pentru simțurile tale, precum și pentru oamenii din jurul tău. Dacă purtați acest parfum la birou, asigurați-vă că rămâneți la un singur spray, iar pentru adunări sunt suficiente două spray-uri. Orice altceva decât acest lucru te va face să pari doar o persoană aspirantă.

Alegeți parfumul în funcție de sezon

Deși toate mirosurile arabe par a fi similare, toate au anumite variații. Această variație este în funcție de tendințele domeniului în schimbare și de sezonul în curs. Dacă doriți să mirosiți uimitor în fiecare sezon cu aceste parfumuri clasice, trebuie să obțineți unul care să corespundă nevoilor sezonului. Pentru sezonul estival, alegeți notele blânde cu acorduri florale, pentru sezonul musonului puteți încerca ierburi aromate răcoritoare, pentru sezonul de iarnă încercați amestecurile lemnoase și condimentare.

Cele mai bune mărci pentru cel mai bun parfum

Unele varietăți de parfumuri pot fi savurate cel mai bine numai dacă sunt achiziționate de la mărci bune. Parfumurile arabe sau orientale sunt un astfel de soi pe care îl puteți savura în cel mai bun mod dacă este făcut sub îndrumare expertă folosind ingrediente de înaltă calitate.

Alegeți parfumuri arabe sau orientale de marcă, disponibile în variantele Eau de parfum și Eau de toilette. Câteva exemple de brand-uri de parfumuri sunt Emper,  Le Chameau, Al Fares, Ard Al Zaafaran, Lataffa, Prive sau Vivarea.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Ajutându-ne de informațiile unui distribuitor renumit de parfumuri originale arăbești – Zafaran.ro, am încercat și un top al celor mai populare produse din această categorie:

  • Parfumuri bărbați: Parfum arabesc Arabia Man, Parfum arabesc Al dur al Maknoon, Parfum arabesc Seufi, Parfum barbati Ethos Night.
  • Parfumuri damă: Parfum arabesc Arabia Woman, Parfum dama Kanz / Pure Kanz, Parfum dama Diamond Woman, Parfum dama Eva.

Cum crești durata unui parfum?

Dacă doriți să aveți un parfum de lungă durată, atunci este mai bine să îl purtați fie pe încheieturi, în spatele urechilor, fie în spatele genunchilor. Pulverizarea parfumului pe aceste locuri te va face să țină mai mult timp.

Este o normă obișnuită ca oamenii să pulverizeze parfum după ce se îmbracă complet, dar nu este o practică bună pentru a purta parfumuri. Pentru a extinde durata mirosului, aplicați parfumul înainte de a vă pune hainele, precum și bijuteriile. În acest fel, veți avea un miros încântător pentru o perioadă mai lungă de timp și bijuteriile dvs. vor fi protejate de pete.

Ținând cont de toate aceste sfaturi simple, veți ajunge să obțineți o experiență senzorială a parfumului. Nu uitați- parfumurile arabe sunt considerate ca parfumul regalității, așa că folosind acest tip de parfum, veți avea o senzație unică. Fiți gata să întoarceți priviri oriunde mergeți, să vă întrebe prietenii ce parfum ați folosit și, nu în ultimul rând, să deveniți irezistibil/ă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.