Cele mai importante companii din domeniu și-au planificat deja participarea la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară!

0
83

Ediția de primăvară a TÂRGULUI DE TURISM AL ROMÂNIEI va avea loc la ROMEXPO între 20 și 23 februarie 2020, în Pavilioanele B1 și B2 din Centrul Expozițional, și se va desfășura concomitent cu ROMHOTEL – expoziția internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante. 

ROMEXPO vă invită să vă alăturați companiilor care și-au rezervat deja stand la cea mai amplă manifestare din România dedicată turismului național și internațional!

Aveți deja pregătite oferte early-booking, pachete turistice pentru litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc pentru vara anului 2020, city-breakuri în marile capitale europene, oferte pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale departe de agitaţia oraşelor sau reduceri pentru destinaţii exotice în vogă? Nimic mai simplu! Contactați organizatorii TÂRGULUI DE TURISM AL ROMÂNIEI și planificați-vă participarea la eveniment!

Printre sutele de expozanți tradiționali ai manifestării se numără agenții de turism, tour-operatori, zonele turistice din România reprezentate de: administrații publice locale, asociații de turism, oficii de turism, consilii județene si primării.

Ediția de primăvară a TÂRGULUI DE TURISM AL ROMÂNIEI beneficiază, ca în fiecare an, de o campanie media intensă, desfășurată atât în mass-media tradițională (presă scrisă, radio, TV), cât și în mediul on-line, în special pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

În plus, organizarea împreună cu ROMHOTEL contribuie la atragerea unui public vizitator specialist variat. ROMHOTEL reprezintă o platformă ideală pentru expunerea, în condiții profesioniste, a noutăților și tendințelor unei piețe în continuă schimbare, așa cum este industria ospitalității românești.

TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI este una dintre manifestările de referință ale ROMEXPO, fapt demonstrat și de numărul foarte mare de vizitatori la ediția de primăvară 2019! 21.500 de vizitatori au profitat de promoțiile pentru vacanțe prezentate de companiile expozante la TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI I 2019 și au valorificat ofertele de produse şi servicii specifice pieţei de HoReCa din cadrul ROMHOTEL 2019!

TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI este organizat de ROMEXPO, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu: Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţionalî de Turism Rural, Ecologic şi Cultural  (ANTREC).

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

Dacă doriți să luați parte la cel mai important eveniment dedicat turismului, contactați organizatorii:

Ana Craciun
Telefon: +40 21 207 7000 ext. 1078
Mobil: +40 758 837 712
Fax: +40 21 207.70.70
ana.craciun@romexpo.ro

Detalii despre ROMHOTEL, puteți afla de la:
Oana Hirizan
Telefon: 021 207 70 00 – int. 1076
Mobil: +40 749 275 221
Fax: +40 21 207.70.70
oana.hirizan@romexpo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.