COD CAEN 1011 Prelucrarea şi conservarea cărnii

0
123

1011 Prelucrarea şi conservarea cărnii
Această clasă include:
-activităţi ale abatoarelor angajate în sacrificarea, sortarea sau ambalarea cărnii: vită, porc, miel, iepure, oaie, etc.
-producţia de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, în carcase
-producţia de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, tranşată.
Această clasă include de asemenea:
-sacrificarea şi prelucrarea balenelor, pe uscat sau pe vase specializate
-producţia de piei brute şi piei prelucrate provenite de la abatoare, inclusiv obţinerea lânii de oaie
-producţia de untură şi alte grăsimi comestibile de origine animală
-prelucrarea organelor şi măruntaielor de animale
-producţia de lână trasă

Această clasă exclude:
-producţia grăsimii comestibile de pasăre, vezi 1012
-ambalarea cărnii, vezi 8292

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here