COD CAEN 1011 Prelucrarea şi conservarea cărnii
Această clasă include:
-activităţi ale abatoarelor angajate în sacrificarea, sortarea sau ambalarea cărnii: vită, porc, miel, iepure, oaie, etc.
-producţia de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, în carcase
-producţia de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, tranşată.
Această clasă include de asemenea:
-sacrificarea şi prelucrarea balenelor, pe uscat sau pe vase specializate
-producţia de piei brute şi piei prelucrate provenite de la abatoare, inclusiv obţinerea lânii de oaie
-producţia de untură şi alte grăsimi comestibile de origine animală
-prelucrarea organelor şi măruntaielor de animale
-producţia de lână trasă
Această clasă exclude:
-producţia grăsimii comestibile de pasăre, vezi 1012
-ambalarea cărnii, vezi 8292
VREI SA DESCHIZI O FIRMA SAU SA FACI O MODIFICARE LA ONRC?
completeaza formularul iar unul din partenerii nostri specializati
vor intra in legatura cu tine sa-ti ofere suport
Fondator și Director General al www.AntreprenorInRomania.ro, expert în dezvoltarea afacerilor în plan național, internațional și managementul inovației, implicat proactiv în identificarea celor mai bune soluții, practici și unelte pentru dezvoltarea sustenabilă și eficiență a companiilor, fie că vorbim despre cele mai bune abordări de management și strategii de dezvoltare sau de instrumente și strategii de comunicare, marketing și vânzări.