COD CAEN 1020 Prelucrarea şi conservarea peştelui, crustaceelor şi moluştelor

0
20

1020 Prelucrarea şi conservarea peştelui, crustaceelor şi moluştelor
Această clasă include:
-activitatea de preparare şi conservare a peştelui, crustaceelor şi moluştelor şi anume: refrigerarea, congelarea, uscarea, afumarea, sărarea, punerea la saramură, conservarea etc.
-obţinerea de preparate din peşte, crustacee şi moluşte: fileuri de peşte, icre, caviar, înlocuitori de caviar etc.
-producţia de făină de peşte destinată consumului uman sau pentru hrana animalelor
-producţia de făină şi produse solubile din peşte şi din alte animale acvatice, improprii pentru consumul uman
Această clasă include de asemenea:
-activitatea navelor angajate numai în prelucrarea şi conservarea peştelui (nave uzină)
-activitatea de prelucrare a algelor marine

Această clasă exclude:
-activităţile de prelucrare şi conservare a peştelui de către navele angajate în activitatea de pescuit vezi 0311
-activităţile de prelucrare a cărnii de balenă, pe uscat sau pe vase specializate, vezi 1011
-producţia de uleiuri şi grăsimi din materii marine, vezi 1041
-fabricarea mâncărurilor din peşte congelat, etc., vezi 1085
-fabricarea supelor de peşte, vezi 1089

[logo_showcase id="6998"]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here