1020 Prelucrarea şi conservarea peştelui, crustaceelor şi moluştelor
Această clasă include:
-activitatea de preparare şi conservare a peştelui, crustaceelor şi moluştelor şi anume: refrigerarea, congelarea, uscarea, afumarea, sărarea, punerea la saramură, conservarea etc.
-obţinerea de preparate din peşte, crustacee şi moluşte: fileuri de peşte, icre, caviar, înlocuitori de caviar etc.
-producţia de făină de peşte destinată consumului uman sau pentru hrana animalelor
-producţia de făină şi produse solubile din peşte şi din alte animale acvatice, improprii pentru consumul uman
Această clasă include de asemenea:
-activitatea navelor angajate numai în prelucrarea şi conservarea peştelui (nave uzină)
-activitatea de prelucrare a algelor marine
Această clasă exclude:
-activităţile de prelucrare şi conservare a peştelui de către navele angajate în activitatea de pescuit vezi 0311
-activităţile de prelucrare a cărnii de balenă, pe uscat sau pe vase specializate, vezi 1011
-producţia de uleiuri şi grăsimi din materii marine, vezi 1041
-fabricarea mâncărurilor din peşte congelat, etc., vezi 1085
-fabricarea supelor de peşte, vezi 1089
Fondator și Director General al www.AntreprenorInRomania.ro, expert în dezvoltarea afacerilor în plan național, internațional și managementul inovației, implicat proactiv în identificarea celor mai bune soluții, practici și unelte pentru dezvoltarea sustenabilă și eficiență a companiilor, fie că vorbim despre cele mai bune abordări de management și strategii de dezvoltare sau de instrumente și strategii de comunicare, marketing și vânzări.