COD CAEN 1039 Prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor n.c.a.
Această clasă include:
-fabricarea produselor alimentare conţinând în principal fructe sau legume, cu excepţia mâncărurilor gata preparate sub formă congelată sau de conserve
-activitatea de conservare a fructelor, nucilor sau legumelor: congelarea, uscarea, conservarea în ulei sau în oţet, ambalarea în cutii de conserve etc.
-fabricarea produselor alimentare din fructe şi legume
-fabricarea gemurilor, marmeladelor şi jeleurilor
-prăjirea nucilor
-fabricarea preparatelor şi pastelor din nuci
Această clasă include de asemenea:
-fabricarea preparatelor alimentare perisabile din fructe şi legume, ca de exemplu:
-salate, amestecuri de salate ambalate (împachetate)
-legume curăţate sau tăiate
-brânză din soia (tofu)
Această clasă exclude:
-fabricarea sucurilor de fructe sau legume, vezi 1032
-fabricarea făinii sau prafului din legume uscate, vezi 1061
-conservarea fructelor şi nucilor în zahăr (fructe confiate), vezi 1082
-fabricarea mâncărurilor din legume, vezi 1085
-fabricarea concentratelor artificiale, vezi 1089
VREI SA DESCHIZI O FIRMA SAU SA FACI O MODIFICARE LA ONRC?
completeaza formularul iar unul din partenerii nostri specializati
vor intra in legatura cu tine sa-ti ofere suport
Fondator și Director General al www.AntreprenorInRomania.ro, expert în dezvoltarea afacerilor în plan național, internațional și managementul inovației, implicat proactiv în identificarea celor mai bune soluții, practici și unelte pentru dezvoltarea sustenabilă și eficiență a companiilor, fie că vorbim despre cele mai bune abordări de management și strategii de dezvoltare sau de instrumente și strategii de comunicare, marketing și vânzări.