Codiax 2023: Uneste Vizionari pentru a Explora Viitorul Inovației în Deep Tech

0
32

Cluj-Napoca, 6-7 Decembrie – Inovația nu apare pur și simplu; este propulsată de tehnologie, care modelează lumea din jurul nostru. Îmbarcă-te într-o călătorie în lumea progreselor de ultimă generație la Codiax 2023, unde mințile cele mai stralucite din tehnologie se vor uni pentru a explora, discuta și contura viitorul inovației. Acest eveniment va avea loc în Cluj-Napoca, aducând împreună pionieri globali, lideri din industrie și entuziaști aspiranți din domeniul tehnologiei.

De la inovațiile care alimentează casa ta inteligentă până la inteligența din spatele sistemelor de gestionare a traficului și lumea complexă a nanosateliților, tehnologia este forța din spatele inovatiei zilelor noastre. Codiax 2023 oferă o platformă pentru a te conecta cu o varietate diversificată de lideri din industrie, inclusiv ingineri software, oameni de știință, directori tehnici și fondatori vizionari.

Cu doar 350 de locuri disponibile, timpul este prețios – asigură-ți locul la Codiax acum pentru a deveni parte din revolutia de mâine.

6 decembrie – Workshop-uri Tehnice: O zi plina de ateliere intensive create special pentru dezvoltatori, ingineri, cercetători și lideri tehnici cu o dorință de a stăpâni tehnologia. Aceste sesiuni practice vor explora detaliile diverselor domenii ale ariei deep tech, echipând participanții cu abilitățile și insight-urile necesare pentru a excela într-un peisaj tehnologic în continuă schimbare.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

7 decembrie – Conferință: Pregătește-te pentru o zi captivantă de conferință, în care inovatori si vizionari din diverse industrii vor urca pe scenă pentru a susține discursuri care inspiră. Aceste discursuri vor dezvălui rolul profund al tehnologiilor avansate, prezentând metode de aplicare ale acestora în lumea reală. Codiax 2023 este evenimetul în care tehnologia și creativitatea converg, inițiind conversații care încurajează inovația și susțin progresul.

Iată câteva dintre subiectele care vor fi explorate la Codiax 2023:

  • Artificial Intelligence
  • Machine Learning
  • Big data
  • Computer vision
  • Augmented Reality
  • Nanosatellites
  • Internet of Things
  • Smart home
  • Blockchain
  • Cryptocurrencies

Hai cu noi la Codiax 2023 sa dăm formă viitorului impreuna. Cu doar 350 de locuri disponibile, timpul este esential. Grăbește-te și asigură-ți locul pentru a te conecta, învăța și colabora cu mințile cele mai strălucite care conduc schimbarea în peisajul deep tech.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: peste 3500 de persoane s-au adunat pentru a fi în fruntea inovației alături de lideri de la: NASA, Interpol, NATO, Mobileye, WPP, Grab si multi altii

Pentru înregistrare și mai multe informații, vizitează https://codiax.co/tickets/

—–

Despre Codiax

Codiax este derivat din bine-cunoscutul eveniment de tehnologie – Techsylvania și dedicat exclusiv tehnologiilor din aria deep tech. Evenimentul a fost lansat din dorința de a crea un focus și un context specific acestei zone și este singurul de acest gen din Europa de Est. Codiax a ajuns la cea de-a sasea ediție în 2023. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.