COMUNICAT DE PRESĂ

0
187

Romexpo împreună cu Euroexpo au organizat în data de 15 mai 2019 Conferința Tehnologii Smart pentru Prelucrarea Metalelor, în cadrul METAL SHOW & TIB – Expoziție pentru prelucrarea metalelor, tehnologii și echipamente industriale.

Dinamismul și evoluția pieței industriale din România, au creat premisele organizării primei ediții a Conferinței. Evenimentul a avut ca principal scop aprofundarea acestui domeniu, dar și crearea unui cadru specializat de networking între firmele/instituțiile/asociațiile de profil și specialiștii din industrie, conducând la consolidarea unui eveniment simbol dedicat întregii industrii naționale.

Agendă conferință:

  • Ing. Gabriela Rusu – Vicepreședinta a Federației Patronale în Industria Construcțiilor de Mașini și Director General al revistelor “Technomarket – Sisteme de Fabricație” și “Technomarket – AgroTechnica”
  • Ferry Grinberg – CEO GreenBau – “Smart Factory – Diminuarea costurilor de producție”
  • Răzvan Popa – Area Sales Manager IFM Electronic – “ifm electronic – let’s make automation smart and simple!”
  • Ioana Petre – Inginer Tehnolog Top Metrology – “Solutii Smart pentru Prelucrarea Metalelor oferite de TOP Metrology”
  • Nicolae Cătănoiu – Account Manager & Key Account Manager Spindle Repair SKF România – “Industry 4.0 – creșterea fiabilitatii mașinilor unelte prin mentenanța predictivă inteligentă – monitorizare în timp real a stării de funcționare a AAP”.
  • Cosmin Vajkovszki – CEO Rösler România – “Industry 4.0 by Rösler”
  • Ionuț Surupăceanu, reprezentant Apel Laser – „Aplicațiile industriale ale laserilor pe fibră optică”
  • Prof. Univ. Dr. Ing. EurIng. Dr. h.c. Gheorghe I. Gheorghe – ”Integrarea sistemelor inteligente de control mecatronice și cyber-mixmecatronice în întreprinderi digitale și în Industria 4.0”
  • Cristina Popa – Expert Standardizare – „Standardizarea – Un aliat prețios pentru specialiștii în domeniul prelucrării metalelor”
CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

În contextul celor prezentate mai sus, vă informăm că Romexpo împreună cu Euroexpo vor organiza cea de-a doua ediție a conferinței METAL SHOW & TIB în 2020, care va cuprinde noi teme de interes din domeniul prelucrării metalelor și tehnologiilor de ultimă generație.

Vă așteptăm la urmatoarea ediție a evenimentului!

ROMEXPO  SA                                                                      EUROEXPO FAIRS

Mihai Costris                                                                          Camelia Buda

Director General                                                                     Director General

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.