Devino partener de succes în dezvoltarea celui mai mare lanț de clinici stomatologice laser din România

0
186

Life Dental Spa, lanțul de clinici care se extinde în toată țara

Life Dental Spa, brandul prestigios sub care activează cinci clinici stomatologice din București, Iași, Sibiu și Cluj-Napoca a creat un întreg sistem foarte bine pus la punct în cei 13 ani de activitate în domeniu. Pentru a fi mai aproape de oameni și pentru a ajuta românii de pretutindeni să beneficieze de îngrijire dentară de înaltă calitate, Life Dental Spa pregătește deschiderea a și mai multe clinici în toate orașele mari de pe teritoriul României.

Din acest motiv, Life Dental Spa caută parteneri dispuși să ia parte la extindere, devenind managerii clinicilor viitoare

Life Dental Spa este oportunitatea ideală pentru partenerii care își doresc prosperitate financiară și succes garantat. Dacă și tu îți dorești să devii partener și să iei parte la afacerea anului în stomatologie, vei avea o mulțime de câștiguri atât morale, cât și materiale! Un partener care colaborează cu Life Dental Spa și care este înclinat spre atingerea obiectivelor și asumarea atribuțiilor sale este răsplătit direct proporțional cu rezultatele și acțiunile sale. 

Conceptul Life Dental Spa este construit pentru a duce stomatologia la standarde internaționale pentru toți medicii stomatologi!

Fie că ești medic stomatolog, manager, antreprenor, Life Dental Spa îți oferă evoluție pe plan profesional și financiar și îți oferă oportunitatea să te dezvolți și să ai rezultate.

Life Dental Spa aduce stomatologia la un alt nivel pe teritoriul întregii țări! 

Clinicile Life Dental Spa au luat naștere grație dr. Cristina Obreja, specialist de renume în laser dentar, competență dobândită în urma absolvirii Masterului de Stomatologie Laser în cadrul Universității Aachen, Germania, precum și în urma cursurilor de perfecționare. De asemenea, datorită managementului eficient, strategiei și abilităților de conducere ale directorului general, Ștefan Obreja, Life Dental Spa este astăzi o garanție a succesului. Utilizarea inovațiilor și tehnologiilor moderne sunt elementele prin care se diferențiază clinicile Life Dental Spa, căci toate tratamentele dentare sunt realizate cu ajutorul ultratehnologiei momentului: laserul dentar.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: peste 3500 de persoane s-au adunat pentru a fi în fruntea inovației alături de lideri de la: NASA, Interpol, NATO, Mobileye, WPP, Grab si multi altii

De asemenea, conceptul Life Dental Spa promovează stomatologia biologică, materialele utilizate fiind biocompatibile cu corpul uman. Stomatologia holistică este ceea ce definește rețeaua de clinici Life Dental Spa, căci medicii acestor clinici pun preț pe eliminarea cauzelor, nu doar a simptomelor.

Scopul rețelei Life Dental Spa a fost să obțină întotdeauna rezultate dentare optime, cu cea mai mare atenție pentru pacient. Pe lângă acest aspect, există numeroase motive care contribuie la alegerea unui parteneriat cu Life Dental Spa: 

  • Productivitatea și profitabilitatea, managementul eficient precum și succesul financiar;
  • Remarcarea pe piața stomatologică prin conceptul de stomatologie laser, tehnologie cu ajutorul căreia se pot efectua toate manoperele dentare. De asemenea, laserul dentar este minim invaziv, nedureros și prietenos cu organismul uman;
  • Concepția modernă bazată pe stomatologia holistică. Stomatologia holistică constă în prevenirea și îngrijirea orală a pacientului ca un întreg, care include nu numai cavitatea bucală, ci întreaga persoană, în totalitatea și complexitatea sa biologică, căci există o interconectare între dinți și realitățile fizice, mentale, biologice și emoționale ale pacientului; 
  • Specializarea medicilor dentiști în toate domeniile stomatologiei, dar și participarea lor la ședințe de coaching individual și de grup;
  • Perfecționarea continuă a echipei de medici. Acest lucru permite menținerea unui nivel de calitate extrem de ridicat, dar și crearea unei sinergii potrivite între medic și pacient; 
  • Reinvestirea continuă în echipamente și tehnologii de ultimă generație;

Life Dental Spa se adresează celor care caută cel mai bun partener pentru sănătatea dentară. Colaborează cu Life Dental Spa și obține un parteneriat de succes în stomatologie!

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Partenerii vor beneficia de suport din partea Life Dental Spa, astfel încât obiectivele să fie atinse în mod sigur și eficient. Dacă profesezi în domeniul stomatologiei și deții o clinică stomatologică, Life Dental Spa este șansa ta să te dezvolți și să-ți transformi afacerea într-un real succes. Mai mult, vei avea oportunitatea să ții pasul cu tratamente stomatologice ultramoderne.

De ce să devii partener în afacerea de succes Life Dental Spa:

  • Vei beneficia de zero taxă de francizare;
  • Vei putea aplica cu sau fără investiție financiară
  • Vei participa la profit;
  • Ți se va oferi o afacere la cheie în stomatologie.

La Life Dental Spa ai ocazia să te dezvolți și să faci parte dintr-un proiect de prestigiu!

Cei care împărtășesc viziunea Life Dental Spa pot accesa https://stomatologie.lifedentalspa.ro/parteneri pentru a afla mai multe detalii cu privire la cum se pot alătura echipei! Pentru a fi cât mai aproape de nevoile pacienților, este esențial ca medicii să colaboreze, în scopul realizării de tratamente inovative și moderne! 

Înscrie-te și tu la adresa stefan@lifedentalspa pentru a te bucura de o afacere sigură și prosperă și fii parte din cel mai mare lanț de clinici stomatologice din România!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.