Ediția de toamnă a Cluj Innovation Days

0
134

Ediția de toamnă a Cluj Innovation Days abordează subiectul digitalizării și cum ne poate ajuta la găsirea de soluții în cadrul crizei actuale din mediul de business.

Ediția care va avea loc online 12-14 octombrie, în această toamnă, a Cluj Innovation Days este organizată de Cluj IT Cluster în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai și împreună cu Activize în cadrul proiectului FutureSkills

Conferința va analiza și va dezbate noile forme de inovare de business care au apărut în contextul crizei actuale având pe scena sa virtuală specialiști din diferite industrii care vor discuta opțiunile pe care noi le avem în contextul actual. 

Conferința va avea loc pe platforma HopIn pe durata celor trei zile, unde participanții vor avea oportunitatea de a urmări live sesiunile, li se va oferi spațiul necesar de a face networking și posibilitatea de a vizita standurile virtuale ale companiilor.

Temele abordate în această ediție vorbesc despre adaptarea vieții noastre profesionale și a organizațiilor din care facem parte în contextul actual de criză folosind noi modalități de învățare, digitalizare de procese, dezvoltare de business și formare de parteneriate bazate pe online, ce unelte inovative putem folosi pentru echipele noastre și schimbarea colaborărilor la locul de muncă. 

Cine se poate înscrie?

  • manageri din companii medii sau mijlocii active în regiunea Transilvaniei, și nu numai, în industrii precum software, telecomunicații, HoReCa, sănătate, biotech, producție, având un interes ridicat privind procesele de digitalizare.
  • antreprenorii sau persoanele care au o idee de startup și doresc să descopere cum să se adapteze la noul mediu de business și de piață 
  • reprezentanţi şi angajaţi ai companiilor locale din regiunea Nord-Vest interesaţi de dezvoltare profesională şi îmbunătăţirea continuă a competenţelor. 
  • studenții ce își doresc să completeze studiile lor cu experiențe din mediul practic de business.
CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Agenda este organizată atât în discursuri cât și discuții coordonate de moderatori în care specialiști din industrii diverse povestesc și dezbat subiectele principale ale conferinței. 

  • În prima zi  se va vorbi despre agilitate în cadrul organizațiilor, despre cum să crești reziliența companiilor mici și medii, despre adoptarea tehnologiei IA (Inteligență Artificială) în societate și mediul de business. 
  • Ziua a doua aduce pe scenă discuții despre aptitudinile pentru un loc de muncă global cum ar fi internaționalizarea, strategii de go-to-market și financiare, despre cum construim idei de digitalizare și cum ne folosim de tot ce am învățat și, de asemenea, cum să reinventăm lucrul în era AI.
  • Iar ultima zi aduce pe scenă dezbateri despre digitalizarea IMM-urilor și importanța acestei acțiuni cât și despre companiile în anul 2020 și soluțiile acestor în cadrul crizei actuale.

Primele două zile de conferință vor reuni peste 20 de speakeri de calibru la nivel naţional şi internaţional,  printre care îi amintim pe: Peter Leeson (fondator al Orchestrated Knowledge),  Jerome Barrand (președinte agil’OA),  Stelian Brad (Președinte Cluj IT Cluster),  Si Alhir (Digital Transformation Leader), Anna Linck (EU Policy Manage, Digital SME Alliance), Răzvan Voica (CEO și cofondator Școala Informală de IT) și  Florin Jianu (președinte al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România). 

Aceștia și mulți alții vor fi cei care vor discuta subiectele menționate în agendă și vor răspunde la întrebările participanților în privința opțiunilor pe care le au ca organizații sau ca indivizi. 

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

Conferința “Cluj Innovation Days 2020” este organizată în cadrul programului Future Skills, implementat de Cluj IT Cluster în parteneriat cu Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj şi Școala Informală de IT. Proiectul aduce o serie de beneficii și acțiuni de sprijin menite să faciliteze o tranziție lină prin procesele de digitalizare și transformare organizațională. Abordarea proiectului presupune un model centrat pe abilități, în care atât angajatul cât și compania pot accesa cunoștințe, expertiză și suport specializat pentru programe de învăţare personalizate pe tot parcursul vieții și programe de învățare la locul de muncă.

Anul acesta conferința va avea loc între 12 și 14 octombrie în mediul online. Accesul participanţilor este gratuit, iar cei interesați să participe pot solicita un bilet completând formularul de pe website-ul conferinței. Pentru mai multe detalii privind pre-înregistrarea vă invităm să accesaţi : https://clujinnovationdays.com/ 

Pentru mai multe detalii privind conferinţa o puteți contacta pe:
Diana Campian, communications manager la Cluj IT Cluster
Specialist marketing în cadrul programului FutureSkills 
Adresa de email: diana.campian@clujit.ro 
Număr de telefon: 0722 332 796

https://clujinnovationdays.com/wp-content/uploads/2020/08/Cluj-Innovation-Days-2020.png

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.