GDPR Administrare date parteneri

0
242

Pentru ca relațiile de parteneriat sunt foarte importante pentru noi și vrem ca în cadrul colaborării cu AntreprenorInRomania.ro să dispuneți de întreg suportul nostru pentru realizarea obiectivelor propuse, echipa noastră a luat în considerare și aspectele ce țin de securitatea datelor cu caracter personal pe care noi în calitate de procesator de date le procesăm în numele dvs., controlorul de date, punând astfel la dispoziție formularul de mai jos prin care ne puteți contacta în situația în care aveți un audit.

Primirea unei notificări de realizare a unui audit privind datele cu caracter personal pe care le prelucrați la nivelul companiei poate fi un proces destul de dificil pentru a centraliza toate datele la un loc. Daca se întâmplă acest lucru, aveți sprijinul nostru prin a vă furniza datele care la momentul respectiv mai există la nivelul nostru pentru a vă ajuta să fiți conformi în fața auditorilor și să puteți oferi toate informațiile relevante. Completați formularul de mai jos pentru a intra în contact cu noi pe acest subiect.

PS: Dacă nu vă aflați într-un astfel de proces de audit și vreți doar să ne trimiteți o întrebare, o puteți face folosind adresa DPO@antreprenorinromania.ro.

[mailmunch-form id=”650573″]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.