Inchiderea anului financiar 2016

0
751
Seminar susținut de specialiștii de la Deloitte Romania

19 ianuarie 2017, București
Contact: Mihaela Ciobanu
Companie: BusinessMark
Tel: +40 21 313 98 19
E-mail: mihaela.ciobanu@business-mark.ro

BusinessMark deschide seria de evenimente ale acestui an cu seminarul susținut de specialiștii de la Deloitte Romania: Închiderea anului financiar 2016: aspecte – cheie în pregătirea acestui exercițiu”, eveniment ce va avea loc la Hotel Intercontinental București în ziua de 19 ianuarie 2017.

Seminarul are ca scop abordarea și discutarea principalelor elemente care ar trebui luate în considerare de personalul departamentelor financiar- contabil și fiscal atunci când demarează pregătirea închiderii exercitiului financiar 2016, astfel încât acesta să fie un exercițiu care să se desfășoare eficient și efectiv pentru companie și să conducă în final, la întocmirea și prezentarea fidelă a situațiilor financiare în conformitate cu legislația în vigoare.

Printre temele abordate în cadrul evenimentului, se numără:

  • Inventarierea patrimoniului
  • Principii generale de raportare financiară
  • Imobilizările corporale și necorporale
  • Stocuri: aspecte contabile și fiscale legate de valoarea de intrare (reducerile comerciale și financiare-contabile), costurile îndatorării
  • Elemente monetare și nemonetareConturi de terți
  • Datorii, provizioane și subvenții pe termen lung
  • Capitaluri proprii
  • Prezentarea situațiilor financiare.
CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

Specialiștii care vor dezvolta tematicile propuse sunt:

  • MIHAELA ROȘU, Director, Departamentul Business Process Solutions, DELOITTE ROMÂNIA
  • ELENA GEAGEAC, Senior Manager, Departamentul Taxe, DELOITTE ROMÂNIA.

“Închiderea anului financiar 2016: aspecte – cheie în pregătirea acestui exercițiu”, va avea loc la Hotel Intercontinental București în ziua de 19 ianuarie 2017.

Un eveniment: Deloitte România organizat cu sprijinul: BusinessMark Events Management.

Evenimentul are drept parteneri media: Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Business editors, Global Manager, Business Woman, StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, Finzoom Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit Media și Vox Capital.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.