Obiecte care au în spate povești spectaculoase te așteaptă la ANTIQUE MARKET II

0
105

ANTIQUE MARKET II Târgul de obiecte de artă și antichități – are loc în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO, între 30 mai și 2 iunie.

Manifestarea reunește artiști, iubitori de artă și colecționari și găzduiește găzduiește piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării și multe alte obiecte care au în spate o importantă semnificație istorică.

ANTIQUE MARKET a devenit un eveniment reper pentru cei care sunt pasionați de istorie și cărora le place să privească în trecut ca să descopere poveștile din spatele obiectelor de artă.

Evenimentul se desfășoară în aceeași perioadă cu TIBCOTârgul internațional de bunuri de larg consum, BIO LIFE & STYLEExpoziția pentru o viață verde, EXPO FUNERARE – Salon pentru servicii funerare și BOOKFESTSalon internațional de carte. 

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

Program de vizitare:

30.05 – 01.06.2019, între orele 10:00 – 20:00;

02.06.2019, între orele 10:00 – 18:00.

Acces:

Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;

Auto: Porțile B, C și D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Tarif parcare: 5 lei/oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.