Pampam multimedia garage – o investiție de 160.000 € dedicată evenimentelor online

0
142

În contextul în care evenimentele digitale au marcat o nouă eră în industrie, agenția de publicitate, Godmother, a lansat Pampam multimedia garage, un studio video dedicat evenimentelor online, cu o investiție care se ridică la 160.000 de euro și care vine în completarea platformei digitale dezvoltată anul trecut. Pandemia a avut un impact devastator asupra industriei de evenimente, iar stările de urgență și perioadele de carantină au generat schimbări semnificative în comportamentul consumatorilor, de la felul în care lucrează, fac cumpăraturi la modalitățile prin care se informează.Organizatorii de evenimente au răspuns rapid provocărilor COVID-19 și au făcut progrese remarcabile în dezvoltarea și implementarea tehnologiei digitale pentru a menține clienții conectați și informați.  

Situat în centrul Bucureștiului, cu un spațiu versatil care se întinde pe o suprafață de 300 mp, studioul oferă servicii integrate de live streaming și este echipat complet cu tehnologia necesară pentru a se adapta oricărui tip de eveniment online sau hibrid: workshop-uri, lansări de produs, conferințe, cycle meetings, târguri sau producții TV.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Dacă înainte de a începe pandemia, evenimentele digitale erau considerate un trend, de-acum au devenit necesitate pentru multe companii determinate să mențină conexiuni vitale de business. Pampam multimedia garage ne dă posibilitatea de a implica audiențe tot mai mari, iar pe măsură ce privim spre viitor, trebuie să continuăm să transformăm evenimentele cu ajutorul tehnologiei de care dispunem pentru a reflecta și a ține pasul cu schimbarea comportamentelor, dar și cu așteptările partenerilor noștri.” spune Valentin Văcăruș, Managing Director, Pampam multimedia garage

Totul a fost gândit să poată fi adaptat și reconfigurat în funcție de ceea ce se derulează, fie că este vorba de structura led care este mobilă sau de croma extensibilă, de mobilierul eclectic ce poate deveni un decor pentru talk show-uri sau training-uri, conferințe hibrid sau cântări live.

Echipa care coordonează noul studio are o vastă experiență în implementarea evenimentelor digitale, având în portofoliu un număr mai mare de 50 de conferințe corporate, cycle meetings sau evenimente aniversare, desfășurate în regim online. De asemenea, oferă soluții tehnice personalizate care pornesc de la concept până la emisie pentru că evenimentele digitale sunt un mix de cunoștințe de transmisie live, televiziune, hardware și creație.

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

 Organizatorii de evenimente care au capacitatea de a se folosi de enormele progrese tehnologice din ultimele luni și care au văzut o oportunitate în amploarea digitalului vor crea evenimente care se vor transforma în experiențe captivante pentru participanți. 

Pentru informații suplimentare: hello@pampamgarage.ro 

Godmother, agenție de publicitate cu o experiență de 22 de ani, specializată în furnizarea de servicii de tip BTL, digital și campanii in-store, cu peste 1000 de evenimente implementate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.