Publicare anunt de presa privind inceperea sau finalizarea proiectului finantate prin fonduri europene

0
637
Publicare anunt de presa privind incepere / finalizare proiect

Publicare anunt de presa sau comunicat de presa privind inceperea sau finalizarea proiectului

Portalul nostru de afaceri va ofera serviciul de publicare anunt de incepere proiect / comunicat de presa incepere proiect si publicare anunt de finalizare proiect / comunicat de presa finalizare proiect pentru companiile care implementeaza proiecte prin fonduri europene nerambursabile: granturi pentru IMM, fonduri structurale, fonduri guvernamentale, fonduri de la Comisia Europeana si fonduri norvegiene si SEE.

450 lei + TVA ANUNT INCEPERE / FINALIZARE PROIECT

   

  Companiile romanesti care beneficiaza de fonduri europene au obligativitatea pe anumite programe de finantare de a contracta servicii de informare si publicitate care cuprind :
  redactare si publicare anunt de presa privind inceperea proiectului
  redactare si publicare anunt de presa privind finalizarea proiectului

  Pentru publicare anunt de presa vom folosi modelul de anunt sau comunicat de presa indicat de Ministerul responsabil de finantarea accesata de compania dvs. In situatia in care nu aveti acces la acest document, va oferim sprijin cu identificarea modelului oficial, iar daca acesta nu exista, vom redacta anuntul luand in calcul bunele practice impuse de catre Minister.

  Beneficiarii trebuie sa furnizeze de regula in cadrul proiectului urmatoarele elemente, care de obicei sunt omise si pe care va rugam sa le aveti in vedere pentru succesul proiectului dvs:

  • print screen la pagina web a publicatiei online unde s-a publicat anunt de presa
  • textul stirii/anuntului sa fie vizibil pe pagina
  • numele publicatiei/publicatiilor online si data aparitiei

  Aceste printscreen-uri vor fi arhivate in dosarul dvs. de proiect pentru a putea face dovada publicarii anunturilor/comunicatelor de presa de incepere proiect sau finalizare proiect.

  Mai mult decat atat, sunt situatii in care aveti obligativitatea de a mentine aceste anunturi timp de 3 zile in cadrul publicatiei online sau pentru o perioada mai lunga de timp. Tocmai de aceea, portalul nostru va ofera mentinerea anuntului/comunicatului de presa timp de 1 an de zile astfel incat sa aveti acoperite toate variantele de intervale de timp solicitate de catre finantator.

  Pentru publicare anunt privind inceperea proiectului sa finalizarea proiectului avem nevoie din partea socitatii dvs. de urmatoarele informatii:
  • anuntul de incepere proiect pe formatul oficial
   sau
  • anuntul de finalizare proiect pe formatul oficial
  Nota: in situatia in care aveti nevoie de suport in redactarea anuntului, puteti solicita acest lucru colegilor nostri. 
   
  Unde va fi vizibil anuntul dvs. si pentru cat timp:
  • anuntul va fi publicat in portalul antreprenorinromania.ro, in cadrul sectiunii dedicate intitulata „Anunturi fonduri europene”
  • anuntul va fi distribuit sub forma de postare in grupul Antreprenor in Romania
  • va oferim suplimentar posibilitatea de a include Logo-ul dvs. si un paragraf despre afacerea dvs. la momentul publicarii postarii pe canalele social media detinute de Antreprenor in Romania si in pagina noastra oficiala
  Important:
  – anuntul este pastrat timp de 1 an de zile
  – detinem divizie dedicata de consultanti in fonduri europene si va putem oferi serviciile noastre in situatia in care aveti nevoie in implementarea proiectelor
   
  450 lei + TVA ANUNT INCEPERE / FINALIZARE PROIECT

    
   Multumim pentru vizita si nu ezita sa distribui acest articol in social media pentru a ajuta si alti colegi antreprenori.

   LĂSAȚI UN MESAJ

   Please enter your comment!
   Please enter your name here