Reprezentanții industriei textile se reunesc la MODEXPO I

0
209

MODEXPOExpoziția internațională de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii – se desfășoară între 14 – 17 martie 2019 și are drept obiectiv crearea de oportunități pentru dezvoltarea de noi conexiuni între producătorii, importatorii și distribuitorii de materie primă folosită în industria textilă și specialiștii din domeniu.

Companii din industria textilă prezintă, timp de 4 zile, produse și servicii care vin în întâmpinarea cerințelor de afaceri ale managerilor și antreprenorilor din domeniul modei.

MODEXPO 2019 reunește producători români și străini de: țesături textile, îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie și accesorii, care vin cu noutăți, promoții și discounturi, atât pentru cei care activează în industrie, cât și pentru publicul larg, amator de produse în tendințele sezonului de primăvară/vară 2019.

CITEȘTE ȘI:  Numărătoarea Inversă a Început: Asigură-ți Locul la Techsylvania 2024!

Din colecțiile expozanțiilor MODEXPO I 2019 nu lipsesc produsele de marochinărie (poșete, genți, curele, portofele, mănuși) din piele naturală și artificială sau din mixuri de materiale textile care se remarcă prin calitate și design contemporan. 

MODEXPO este platforma perfectă pentru lansarea și vânzarea de noi produse, cât și pentru stabilirea de noi relații de afaceri și încheierea de contracte. Detalii despre modalitatea de înscriere ca expozant se găsesc pe www.modexpo.ro

În aceeași perioadă cu ediția de primavară a MODEXPO I 2019  are loc și Construct – Ambient Expo – Târg internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine; Romtherm – Expoziție internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului; Mobilă Expo – Târg de Mobilă cu vânzare; Expo Flowers & Garden – Expoziție internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit; Antique Market I – Târg de obiecte de artă și antichități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.