ROMEXPO dă tonul ofertelor la cumpărăturile de bunuri de larg consum

0
26

TIBCO Târgul internațional de bunuri de larg consum – va avea loc în perioada 30 mai – 2 iunie, în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

Evenimentul organizat de ROMEXPO are scopul de a prezenta cele mai recente produse și servicii de pe piața bunurilor de larg consum și oferă posibilitatea identificării tendințelor din acest sector.

Manifestarea reprezintă locul unde producătorii, importatorii și distribuitorii de bunuri de larg consum își pot expune produsele într-un mod inedit și au posibilitatea de a încheia noi parteneriate într-un mediu profesionist.

De asemenea, TIBCO este și cadrul ideal în care vizitatorii pot proba, testa și achiziționa produse de larg consum la prețuri avantajoase.

CITEȘTE ȘI:  Cum comunică departamentele de sales și marketing la nivel organizațional în 2019 și care sunt schimbările care ne așteaptă

TIBCO 2019 se va desfășura în aceeași perioadă cu ANTIQUE MARKET – Târg de obiecte de artă și antichități, EXPO FUNERARE – Salon pentru servicii funerareBIO LIFE & STYLE – Expoziție pentru o viață verde și BOOKFESTSalon internațional de carte.

Program de vizitare:

30.05 – 01.06.2019, între orele 10:00 – 20:00;

02.06.2019, între orele 10:00 – 18:00.

Acces:

Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;

Auto: Porțile B, C și D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Tarif parcare: 5 lei/oră.

[logo_showcase id="6998"]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here