SEE Supply Chain & Logistics Forum & Expo, 31 octombrie @București „Contextul s-a schimbat, la fel și modelul tradițional de aprovizionare”

0
46

Pe 31 octombrie 2019, BusinessMark vă invită la a patra ediție a SEE SUPPLY & LOGISTICS FORUM & EXPO, eveniment ce va avea loc la Hotel Raddison Blu din București.

Noua generație de consumatori, evoluția tehnologică rapidă, noile niveluri ale conectivității și digitalizarea potențează riscurile, însă și oportunitățile pentru companiile care se adapteză cel mai rapid la noul context, în care modelul tradițional de aprovizionare nu mai este relevant.

Managementul eficient al lanțului de aprovizionare și eficiența operațională ridicată sunt esențiale, un diferențiator important pentru business, iar lanțurile de aprovizionare se află sub o presiune continuă de a performa.

Contextul s-a schimbat, la fel și obiectivele. Pentru a face față acestui nou val, managerii trebuie să înțeleagă ce este nou, ce este posibil și ce este diferit acum.

Vom dezbate aceste provocări alături de:

 • KARSTEN ELLER, Chief Operating Officer, Beckers Group (Germania);
 • MACIEJ PLAMIENIAK, Chief Operating Officer, Cedo (Marea Britanie & Polonia);
 • IAN MEARS, Transport & Distribution Manager, Etex Group (Belgia);
 • DUYGU DÖKMECIER, Freelance logistics advisor (Turcia);
 • JOHAN ELZES, Business Unit Director Trade Facilitation & After Sales Services, Ahlers (Belgia & Rusia);
 • MORTEN BELSØ, Consultant, AMCS Group (Danemarca);
 • JEVGENI RUDKOVSKI, Supply Chain Manager Romania, Coca-Cola Hellenic;
 • ADRIANA PĂLĂȘAN, Președinte ARILOG; Managing Partner, Supply Chain Management Center;
 • ALEX DASCĂLU, Business Development Manager, Mantis România;
 • FLORIN ILIE, Purchasing Manager, Saint-Gobain;
 • ANDREEA MUREȘEANU, Logistics Project Manager, SELGROS Cash&Carry;
 • COSMIN BĂROIU, Business Unit Manager – Routing, iTRACK Logistics;
 • CRISTI DOBRIȘAN, Demand-Supply Planning & Master Data Manager, METRO Cash & Carry România;
 • PAUL NIȚĂ, Operations Director ID Logistics, Vicepreședinte ARILOG (MODERATOR)
CITEȘTE ȘI:  PERFORMANȚĂ ȘI SUSTENABILITATE ÎN BUSINESS, DUPĂ 2 ANI DE PANDEMIE ȘI SUB IMPACTUL RĂZBOIULUI DIN VECINI – TEMA PRINCIPALĂ A SĂPTĂMÂNII INTERNAȚIONALE A CLUSTERELOR, CLUJ-NAPOCA, 17-24 IUNIE 2022

Evenimentul va include și un workshop susținut de ARISTIDES MATOPOULOS, Reader in Logistics and Supply Chain Management, ASTON UNIVERSITY; Visiting Professor, UNIVERSITY OF LILLE; Director, SUPPLY CHAIN GNOSIS Consulting Services (Marea Britanie).

Scopul workshopului este să familiarizeze participanții cu tehnicile cheie de cartografiere a lanțului de aprovizionare, cu instrumentele disponibile pentru a efectua cartografierea lanțului de aprovizionare și cum se pot aplica aceste instrumente pentru a îmbunătăți performanța în afaceri.

De ce să participați?

 • Veți învăța cum să efectuați cartografierea lanțului de aprovizionare;
 • Veți cunoaște procesele cheie ale lanțului de aprovizionare;
 • Veți înțelege rolul firmei centrale în raport cu nivelul 1, nivelul n, clienții și furnizorii.

Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark. Mai multe detalii despre SEE SUPPLY & LOGISTICS FORUM & EXPO, modalitatea de înscriere și principalele teme de discuție, puteți afla AICI.

Eveniment organizat de: BusinessMark, sustinut de Arilog.

Eveniment susținut de:   iTrack Logistics, Mantis, A&M International, Total Technologies.

Radio-ul oficial al evenimentului:  Europa FM

Cu susținerea:  BRCC – British Romanian Chamber of Commerce, BCCBR – Billateral Chamber of Cmmerce Bulgaria-România, CCIRI – Romania Israel Chamber of Commerce and Industry.

CITEȘTE ȘI:  PAL-ul melaminat: avantaje și dezavantaje

BusinessMark sprijină: Plantăm Fapte Bune în România, The Social Incubator

Parterneri media:  RBTransport, Tranzit, LivePR, depozitinfo.ro, birouinfo.ro, Transilvania Business, Financial Market, spatiulconstruit.ro, Clujul de buzunar, Curierul Național, DeBizz, Financiarul.ro, Portal Management, inturda.ro, MATEK, Jurnalul de Afaceri, MoneyBuzz, rbe connect, Prbox.ro, PRwave, Global Manager, Social Media România, Piata Trade Services, Monitorul de Făgăraș, AntreprenorînRomânia.ro, administratie.ro, Ziare.com, Business24, InfoOradea.ro, Business Press.

***

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând  metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here