Soluția noastră de optimizare a depozitelor. De ce să alegi Apollo WMS de la Stadler&Partners

0
99

Fiecare manager își dorește optimizarea muncii pe care o desfășoară echipa sa. În același timp, o parte din succesul unei afaceri este reducerea numărului erorilor și o trasabilitate exactă a produselor, începând de la producție,  depozitare până  la client. Aceste lucruri sunt posibile folosind soluția Apollo Warehouse Management System, de la Stadler&Partners.

Apollo WMS a fost creat pentru a răspunde nevoilor managerilor de a gestiona mai bine stocurile, de a optimiza fluxul de lucru, de a veni în sprijinul angajaților și pentru a răspunde mai repede și mai bine nevoilor clienților.

Apollo WMS este o soluție completă, de la producție, la depozite și livrare asigurând gestionarea producției zilnice, a transferului către depozit și a stocurilor, și în final a distribuției.

Iată câteva motive concrete pentru care un astfel de sistem de management poate îmbunătăți orice tip de afacere: toate procesele sunt definite și există trasabilitate sută la sută de la depozit la client, toate operațiunile sunt eficientizate, acuratețea stocurilor – chiar și o inventariere se poate face în câteva ore, spre deosebire de câteva zile, numărul erorilor umane scade considerabil, dată fiind alocarea codurilor de bare per produs. Utilizarea facilă face din acest sistem cel mai bun prieten al angajatului.

Apollo WMS vine în trei variante de produs, de la BASIC- cu 10 utilizatori, fluxuri pentru producție, depozit, distribuție marfă, rapoarte, instalare și traning, garanție post-implementare (4 săptămâni durată de implementare), la STANDARD – 20 de utilizatori, toate caracteristicile menționate anterior și, în plus, posibilitatea de a genera o paletă mai mare de rapoarte (6-12 săptămâni durată de implementare) și în final, varianta PLUS pentru toți angajații, la care se adaugă suplimentar fluxul de gestionare a materiilor prime și posibilitatea de a scoate orice tip de rapoarte (12-16 săptămâni durata de implementare).

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

Ce spun clienții despre acest produs: „Am văzut efectele pozitive”

Firma Felix Gis este o societate din Bacău, producătoare de înghețată. Dispune de o rețea de distribuție și este o companie dinamică, în creștere. Înainte de implementarea WMS, se simțea nevoia unui sistem ușor de utilizat pentru gestiunea producției și a depozitului, care să fie accesat de pe orice calculator sau telefon mobil. Era necesară și o raportare în timp real: fișe de producție, stocuri, trasabilitate, dispoziții de încărcare pentru a putea urmării livările de produse și a planifica producțiile ulterioare. Reprezentanții firmei au solicitat și reducerea pierderilor din rețeaua de distribuție prin cunoașterea exactă a situației fiecărui punct de distribuție de pe trasee.

„Am văzut în scurt timp efectele pozitive ale implementării Apollo WMS. Concret, productivitatea angajaților noștri a crescut, iar operațiunile au înregistrat o eficientizare cu 30 la sută. Am reorganizat depozitul, rezultând o creștere a spațiului de depozitare, atât de necesar în gestionarea stocurilor noastre de înghețată. Probabil cel mai important aspect este interfața prietenoasă a soluției, ceea ce a permis o adaptare rapidă a angajaților noștri la noul mod de lucru. Practic, eficientizând ceea ce nu funcționa, am reușit să îmbunătățim calitatea serviciilor noastre și avem în final clienți mai mulțumiți. Ne-am dorit să putem analiza în detaliu procesele noastre și aici, din nou, produsul ne-a ajutat foarte mult să identificăm punctele noastre slabe. Am luat măsuri, iar astăzi suntem mai aproape de ceea ce ne dorim să realizăm în firma noastră”, spune Lucian Gheorghe, manager SC Felix GIS , după implementarea Apollo WMS. 

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

„Garantăm că, pe o perioadă de 6 (șase) luni post-implementare, produsul va funcționa în conformitate cu specificațiile agreate, platforma este liberă de defecte și erori, nu conține feature-uri nedocumentate și documentația este completă”, transmite Denis Stadler, managing director Stadler&Partners.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.