Specialiștii EY România prezintă noutățile și provocările vamale din 2019-2020

0
66

EY România și BusinessMark te invită la conferința ‘2019 – 2020: Noutăți și provocări vamale’ pe 6 iunie 2019, la Hotel InterContinental, sala Fortuna, București.

Conferința vine ca un sprijin pentru ultimele modificări legislative atât la nivel european, cât și la nivel național. Au fost publicate propuneri de modificare a legislației vamale și de asemenea, au fost actualizate ghidurile unionale de aplicare a legislației vamale. Aceste modificări și propuneri vor avea impact asupra modului de vămuire și asupra fiscalității agenților economici. Specialiștii EY România vor fi prezenți pentru a oferi participanților o abordare structurată a ultimelor modificări și impactul acestora asupra activității societății prezente.

Dintre subiectele abordate, temele discutate vor viza impactul și modificările în urma Brexit, controlul vamal ulterior pe 5 ani pentru stabilirea unei datorii vamale, implicațiile vamale asupra companiilor nestabilite in Uniune începând cu 2020, acordul de liber schimb UE – Japonia, rambursarea de TVA pe repede înainte pentru exportul de mărfuri.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Iată cine sunt invitații care vor dezbate temele de discuție:

  • Dan Sorin Marian – Şef Serviciu, ANCEX
  • Mihai Petre – Director, Comerț Internațional, EY România
  • Daniela Neagoe – Senior Manager, Comerț Internațional, EY România
  • Cristina Galin – Senior Manager; Impozite indirecte si comert international, EY România
  • Cosmin Dinca – Senior Consultant Comerț Internațional, EY România
  • Anca Manea – Senior Consultant Comerț Internațional, EY România

Mai multe detalii despre eveniment și înregistrare puteți afla aici: .

Parteneri media: Administratie.ro, Global Manager, Antreprenor in Romania, BirouInfo.ro, DepozitInfo.ro, Business24, Ziare.com, businesspress.ro, Cargo Magazin, Clujul de buzunar, Curierul Național, DeBizz, Europa FM, Financial Market, Financiarul, infoOradea, InTurda Media, Jurnalul de Afaceri, Matek, MoneyBuzz, Monitorul de Fagaras, Portal Management, PR Box, Rbe Connect, PRWave, Social Media Romania, SpatiulConstruit.ro, Transilvania Business.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.