În cadrul unui comunicat Mediafax (info complete aici) publicat astăzi, 10.12.2019 ora 02:45, este anunțat primul demers pentru pregătirea ediției a 3-a a programului guvernamental Start Up Nation care subvenționează afacerile antreprenorilor debutanți. 

Acesta ar avea loc la Palatul Parlamentului (nivel P1), mâine 11 decembrie 2019, de la ora 13:30, când ar urma să fie lansată în cadrul oficial propunerea legislativă pentru demararea celei de-a treia ediții, conform comunicatului Mediafax.

La eveniment sunt așteptați, pe lângă parlamentari, antreprenori care au beneficiat în edițiile anterioare de suportul financiar de 200.000 lei pentru demararea unui start-up. 

Nu au fost făcute publice momentan detaliile privind modalitatea de înregistrare la eveniment pentru ca antreprenorii să se poată acredita pentru obținerea accesului în Palatul Parlamentului.

Totodată, în cadrul comunicatului Mediafax, proiectului de lege menționat ar fi fost semnat de PSD, USR, ALDE, UDMR și Pro România, lipsind din această listă actualul partid de guvernare.

Având în vedere informațiile minime furnizate și lipsa autorului comunicatului Mediafax, vă îndemnăm să păstrați o oarecare rezervă în ceea ce privește acțiunea aceasta până la momentul furnizării unor detalii complete.

Dacă această informație se confirmă însă și demersurile sunt oficializate, există posibilitatea ca în perioada următoare să fie comunicată o variantă de grilă de punctaj și alte date preliminare utile pentru antreprenorii care vor să demareze o afacere prin Start Up Nation.

Între timp, până la validarea acestor informații, vă invităm să interacționați cu chatbot-ul nostru care vă oferă informații utile precum:
👉 sfaturi privind alegerea unei idei de afacere
👉 peste 40 idei de afaceri din care să alegi
👉 acțiuni de întreprins până când incepi afacerea
👉 11 pași de urmat pe durata derulării proiectului 
👉 oportunitate de afacere să-ți testezi abilitățile antreprenoriale

DESCOPERĂ AICI INFORMAȚIILE

Sperăm ca acestea să vă fie utile și la solicitarea dvs., aceste informații pot fi completate. Așteptăm feedback-ul cu interes în comentarii!

Rămâi la curent cu noutățile. Abonează-te la newsletter

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here