The Woman 2019: Manageri ai oamenilor care au pus valorile în prim plan

0
181

Leadership-ul feminin implică o viziune axată pe emoție, colaborare, fermintate, valori și principii autentice. Avem atât de multe exemple în jurul nostru care ne demonstrează că înainte de a fi un manager bun, ești partenerul de business al celor cu care construiești. Respectul, autenticitatea, asumarea rolului și recunoașterea meritelor sunt doar câteva dintre atributele femeilor pe care The Woman Leadership Conference alege să le pună în lumină an de an. 

Cea de-a opta ediție The Woman are loc pe 28 martie la Wonderland Resort și pune accent pe liderii implicați în comunitate care militează pentru valorile în care cred. Înscrierile continuă pe site-ul oficial al evenimentului www.thewoman.ro/conference

“Leadership with grace” – despre eleganță și eficientă în viața și business cu Ioana Enache

Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria și Grecia, confirmă prezența în cadrul The Woman Leadership Conference. De-a lungul celor 27 de ani de experiență, Ioana și-a definit stilul de leadership, pentru a avea impact și eficiență în raport cu echipa și partenerii sai, păstrându-si însă autenticitatea și rămânând fidelă valorilor personale. Crede în nevoia fiecăruia de a decide, de a fi responsabilizat, de a deveni un model pentru tot ce derivă din proiectele de care se ocupă si această abordare i-a adus numeroase satisfacții și a ajutat-o să definească #leadershipwithgrace.

Crede că “leadership with grace” se regăsește în modalitatea ei de a construi business și relații în fiecare zi, iar despre Amway spune ca este o companie cu valori autentice, care a adus valoare în viața numeroșilor săi parteneri.

CITEȘTE ȘI:  HIDROstore: Inovatorii în Hidraulică și Soluții Industriale Complete

Alina Dumitru – despre nobila misiune de a îmbunătăți calitatea vieții

Leading from the Heart” este stilul de leadership pe Alina Dumitru l-a adoptat în calitate de Manager General Zepter România. Pe parcursul carierei sale, Alina s-a dedicat educației, fiind profesor de limba engleză, iar mai apoi a activat în aviația comercială și cea privată.

„Întreaga filosofie Zepter este despre oameni, motiv pentru care sunt aproape de ei și încerc să educ prin puterea exemplului. M-am înconjurat de o echipă experimentată, responsabilă, cu ajutorul căreia facem lucruri minunate. Astfel am înțeles că It is about living the story, not telling the story” declară Alina.

Gala premiilor The Woman, prilej de recunoaștere a meritelor

Recunoașterea meritelor femeilor implicate în comunitate a fost întotdeauna una dintre valorile The Woman. An de an, comunitatea s-a bucurat de prezențe naționale și internaționale, femei care și-au asumat roluri de management, care au înțeles că prin implicarea proprie pot schimba mentalități, dezvolta oameni și susține eforturile celor din jur.

The Woman premiază femeile remarcabile care și-au asumat riscuri, au depășit limite și care au avut un impact pozitiv în comunitatea din care fac parte, reușind să inspire și să educe prin multă pasiune și dedicare.

Acestea sunt aliate cu misiunea The Woman de a educa, de a dezvolta și a inspira femeile în fiecare etapă a carierei lor. Categoriile premiate anul acesta sunt Lifetime Career Award, Game Changer Award, Education Award, Millennial Leader Award, Difference Maker Award.

În 28 martie, alături de Ioana Enache și Alina Dumitru, în fața comunității The Woman vin și Nevin Çolak, Vicepreședintele Turkish Airlines Inc. cu 10.000 de însoțitori de zbor în echipă, Christina Van Loo, de 7 ori campioană națională la acro-gimnastică în USA, desemnată Atletul Decadei în 1980 și Atletul Olimpic al Anului în 1988, Irina Rimes, cântăreață și compozitoare cu o ascensiune uimitoare în ultimii 3 ani de carieră, și Dite Dinesz, jurnalista din spatele proiectului “Izolați în România”.

CITEȘTE ȘI:  5 tipuri de asigurări pentru companii și ce rol au acestea

Evenimentul este powered by Raiffeisen Bank, iar partenerii care susțin leadershipul feminin sunt: Dentocalm, CUPA, ECCO, Turkish Airlines, Magic FM, ClujHub, Ciao Bella, Silicon Forrest, Nashi, PMA Invest, Mediadome, Zelist.  

Contact:
Alexandra Hurducaș 
PM The Woman Leadership Conference |  0742 802 768

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here