VINDEM-IEFTIN, POVESTEA UNUI VIS DEVENIT REALITATE

0
1173

CINE SUNTEM

Firmă cu echipă mică și rezultate mari, care a îndrăznit să ofere o soluție la practicile înșelătoare de pe piața materialelor de construcții, lansând un concept unic în România.

CE ȘI CUM OFERIM

Materiale de construcții prin comanda online, la prețuri mai mici decât în magazinele fizice de bricolaj.

“Secretul”  nostru:  fără  stocuri,  fără  depozite,  fără  costuri  de  manipulare  și  transport. Vindem  Ieftin  fiindcă  negociem  cu  producătorii  volume  mari  și  așa  putem  oferi clientului prețuri cu 10-15% mai mici decât în depozite și hipermarketuri. Astfel:

poate compara ofertele de la mai mulți furnizori;
beneficiază de consiliere profesională gratuită;
comandă toate materialele necesare din același loc, fără alergătură și timp irosit prin          magazinele fizice;
cu aceiași bani obține materiale mai calitative;
comanda se face online, simplu și rapid;
materialele sunt livrate direct la adresă, cu tot cu certificatul de garanție.

Rezultatul: Soluții personalizate + prețuri corecte + consiliere gratuită + comandă eficientă și livrare promptă = clienți mulțumiți

CLIENȚII NOȘTRI

vor produse calitative, prețuri corecte și servicii profesionale;
nu au timp de pierdut căutând zile în șir oferta perfectă în magazinele fizice;
refuză să achite comisioane și caută alternative la recomandările meșterilor;
 vor să-și ducă la bun sfârșit proiectele de construcții fără surprize legate de costuri, calitate și timpi de livrare. Beneficiază de serviciile noastre persoane fizice, revânzători, constructori, arhitecți, firme în proces de dezvoltare.

POVESTEA VINDEM IEFTIN – DE LA VISE LA FAPTE

Orice proiect de construcții începe cu un plan concret, pragmatic – practic, temelia pe care se clădește totul. Ei bine, noi am pornit de la… un vis.

În  2013,  Cosmin  Răileanu  (antreprenor  încă  din  perioada  studenției,  cu  experiență în dezvoltarea de afaceri inclusiv în perioada de criză) căuta materiale de construcții pentru propria casă. Primind oferte de la diverse firme, observă că furnizorii nu țin seama de volumul  comenzilor  în  stabilirea  prețurilor  și  nu  acordă consiliere – toate, în dezavantajul clienților. Iată, deci, un segment neacoperit și o oportunitate de afacere.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: peste 3500 de persoane s-au adunat pentru a fi în fruntea inovației alături de lideri de la: NASA, Interpol, NATO, Mobileye, WPP, Grab si multi altii

Atunci a oprit construcția și a înființat vindem-ieftin.ro, dezvoltând afacerea inspirat de deviza “Vindem mult fiindcă vindem ieftin, vindem ieftin fiindcă vindem mult”. Această imagine este în continuare afișată în birourile firmei.

MISIUNE / VIZIUNE

Inițial, nimeni nu ne dădea vreo șansă, ba chiar ne ironizau: “Cum să vinzi fără stocuri, manipulări și transport? Nu o să supraviețuiești nici măcar o lună!”

Deși puțini inițial, ne-au fost alături furnizori deschiși la o relație de viitor și clienți care, dezămăgiți de oferta din piață, au îndrăznit să creadă că se poate și altfel. De altfel, am și mizat pe educarea pieței, primul nostru slogan fiind “Învață să construiești ieftin”.

Succesul nostru se datorează însă echipei mici, dar inimoase, care a îmbrățișat valorile companiei și a dovedit că un vis ce părea o nebunie poate deveni realitate chiar și într- o piață sufocată de mentalități fanariote. Noi respingem recomandările de produse pentru comisioane, promovăm producătorii care își asumă ce oferă și vin cu soluții în avantajul clientului final.

De ce este Vindem Ieftin un concept unic în România? Din 3 motive majore:

livrăm materiale de construcții oriunde în țară;
comanda se desfășoară online, simplu și transparent;
fără stocuri, manipulări sau transport – practic, excludem din preț aceste cheltuieli pe         care clientul le-ar suporta, inevitabil, dacă ar apela la magazinele fizice. Astfel, se                economisesc sume importante.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

În timp, odată cu numeroasele recenzii primite, ne-au crescut notorietatea și vânzările, demonstrând că avantajele ecommerce se impun chiar și într-un sector dominat de obiceiurile “tactile” specifice comerțului fizic. Odată cu deschiderea online, potențialul de dezvoltare a crescut exponențial, iar atâta timp cât avem clienți care ne mulțumesc și ne recomandă, știm că ne putem continua planurile ambițioase.

VISUL VINDEM IEFTIN A DAT ROADE: CIFRELE VORBESC

În 2017, la doar trei ani de la lansarea conceptului Vindem Ieftin, atingeam o cifră de afaceri de 2 milioane de euro, iar în 2018 am înregistrat o creștere de peste 50%.

Acum avem un sediu complet utilat și tehnologizat, împărțit pe departamente, showroomuri în Râmnicu Sarat, Ploiești și Focșani.

  18 Consultanți Vindem Ieftin la dispoziția clienților
  26560 Comenzi livrate
  14876 Clienți mulțumiți

    17/18/23 angajati?

Mai multe cifre care reflectă activitatea noastră și amploarea afacerii găsiți aici

VINDEM IEFTIN, ÎN MEDIA

a1.ro – Concept unic in Romania: materiale de construcții online pe comandă, un pericol pentru depozitele clasice și hypermarketuri

Romania Libera – “Vindem-Ieftin.ro, singurul retailer din online care premiază recenziile video ale clienților!”

Click aici pentru mai multe apariții în presă și pe bloguri. 
Vă mulțumim și vă invităm să ne cunoaștem!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.