5 accesorii pe care să le porți la întâlnirile de afaceri

0
136

Ai numeroase întâlniri de afaceri la care trebuie să participi? Ai nevoie de o ținută corectă și elegantă, potrivită pentru un astfel de eveniment. Hainele alese trebuie să fie diferite de cele pe care le porți în fiecare zi și să respecte anumite reguli vestimentare.

Pe același principiu vei alege și încălțămintea pe care s-o porți la întâlnirile de afaceri. Iată care sunt cele mai indicate alegeri pentru o ținută de succes, din articolul următor

Pantofi eleganți

Din gama de accesorii esențiale pentru o ținută de afaceri nu trebuie să lipsească pantofii eleganți. Nu purta pantofi prea înalți, pentru că vor deveni inconfortabili, mai ales dacă ai mult de mers pe jos sau ești nevoită să stai în picioare. Optează, în schimb, pentru o pereche de pantofi cu toc mediu, care îți oferă confort prelungit pe tot parcursul întâlnirii.

În afară de pantofii cu toc, în ținuta business se pot integra și modelele sport. Acestea nu sunt greșeli de styling, dacă alegi pantofii sport potriviți. Nu orice pantofi sport sunt adecvați pentru o astfel de întâlnire, de aceea trebuie să renunți la modelele clasice, folosite la sală sau la plimbările prin parc. Poartă o pereche de pantofi Guess, care se potrivesc perfect cu un costum din două piese, de inspirație masculină.

Eșarfele din mătase

În zilele mai răcoroase, folosește o eșarfă din mătase pentru a accesoriza zona gâtului. Acest detaliu vestimentar cu aspect prețios trebuie să se potrivească cu ținuta pe care o porți. Astfel, dacă alegi o eșarfă colorată, cu imprimeu, poartă o cămașă albă și un sacou negru, pentru a nu aglomera ținuta.

Desigur, colierele nu mai au ce căuta în această combinație stilistică.

Ceasul de mână

O ținută de afaceri trebuie să conțină și un ceas de mână clasic dar feminin, care te ajută să fii mereu punctuală. De regulă, ceasul potrivit se alege în funcție de gradul de formalitate a întâlnirilor. Atunci când participi la o întâlnire cu clienții sau cu partenerii companiei, alege un ceas simplu, cu brățară din metal.

Oricât de elegante ar fi modelele de ceasuri colorate, nu le purta la întâlnirile de afaceri, pentru că atrag prea mult atenția.

Bijuteriile simple

Ținuta business poate fi accesorizată și cu ajutorul unor bijuterii clasice, simple. La o întâlnire de afaceri sau la o ședință importantă, poartă bijuterii care să nu atragă atenția prea mult .

Cu ajutorul unor cercei delicați sau a brățărilor subțiri, vei oferi accente subtile și pline de stil întregii ținute. Dacă vrei să atragi atenția printr-o singură bijuterie, poartă o broșă de inspirație vintage, cu o formă neobișnuită. Personalității tale nu i se potrivesc asemenea accesorii? Rămâi la detalii simple, care să te reprezinte în totalitate.

Geanta de calitate

Nu în ultimul rând, geanta de calitate este un must have într-o ținută business. În afară de funcționalitatea unui astfel de accesoriu, geanta are rolul de-a te face remarcată. Nu există nicio femeie de succes care să nu aibă o geantă în care să-și țină documentele sau produsele personale, pe care să le poarte cu sine atunci când ia masa cu un partener de afaceri.

Este recomandat să eviți gențile de dimensiuni mici sau poșetele colorate, care nu se potrivesc în cadrul acestor ținute formale. Apelează la o geantă simplă din piele, în care să-ți încapă toate obiectele! Forma și materialul genții vor transmite încredere și seriozitate, de aceea vei alege modelele cele mai frumoase.

Ia în calcul recomandările noastre și prezintă-te impecabil la orice întâlnire de afaceri. Trebuie să arăți ireproșabil și să dovedești că ai încredere în forțele proprii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here