Anunt lansare proiect „Cresterea Eficientei Energetice la Scoala Gimnaziala Comuna Frasinet, jud. Teleorman”

0
21
#image_title

                                                                                                     13.04.2023

                                              Comunicat de presă
                      „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată! ”

Lansarea proiect  „Cresterea Eficientei Energetice la Scoala Gimnaziala                                                 Comuna Frasinet, jud. Teleorman”

Unitatea Administrativ Teritoriala Comuna Frăsinet in calitate de Beneficiar, a incheiat Contractul de Finantare nr. 6527/18.01.2023 cu Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, in calitate de coordonator de investitii pentru Planul National de Redresare si Rezilienta, denumit in continuare PNRR, Componenta C10-Fond Local, pentru finantarea proiectului cu titlul „Cresterea Eficientei Energetice la Scoala Gimnaziala, Comuna Frasinet , jud. Teleorman”, nr. C10-I3-227.

CITEȘTE ȘI:  Anunt finalizare proiect “CRESTEREA CAPACITATII DE PRESTARE SERVICII A ANDREEA CONSTRUCT COMPANY SRL„

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C10: Fondul local, în cadrul Investiției I.3- Reabilitarea moderata a cladirilor publice pentru a imbunatati serviciile publice prestate la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale , Titlu apel: PNRR/2022/C10/I3, Runda 1.

Durata proiectului este de 12 luni
Valoare totală proiect: 1.162.464,10 lei
Valoarea nerambursabilă finanțată din PNRR: 1.162.464,10 lei

Obiectivul general urmărit: Asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localităților din România prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intra- regional și intra-județean.

Obiectivul specific urmărit: Renovarea energetică moderată a clădirii publice Scoala Gimnaziala Comuna Frasinet, Judetul Teleorman, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local. Investiția finanțează renovarea moderată a clădirilor publice eligibile. Renovarea va conduce la o reducere cu 30% a necesarului de energie primară, demonstrată prin studiul de audit energetic elaborat în faza de proiectare și certificatul de performanță energetică realizat la finalizarea investiției.

CITEȘTE ȘI:  Anunț de participare la procedura de achiziție competitivă privind - ACHIZITIE NACELE ELECTRICE – pentru proiectul ’’Consolidarea Pozitiei pe piata a intreprinderii POROS WASH SRL’’

Date de contact Beneficiar
Nume: Florentin Adrian Ghimiș
Email: primariafrasinet@yahoo.com
Telefon: 0761.703.066

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here