Anunt lansarea proiectului „Cresterea eficientei energetice la Scoala Gimnaziala Segarcea Deal, Judetul Teleorman”

0
100
#image_title

                                                                                                               13.04.2023

                                                 Comunicat de presă
               „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată! ”

         Lansarea proiectului  „Cresterea eficientei energetice la Scoala Gimnaziala                   Segarcea Deal, Judetul Teleorman”

Unitatea Administrativ Teritoriala Comuna Segarcea-Vale in calitate de Beneficiar, a incheiat Contractul de Finantare nr. 5644/17.01.2023 cu Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, in calitate de coordonator de investitii pentru Planul National de Redresare si Rezilienta, denumit in continuare PNRR, Componenta C10-Fond Local, pentru finantarea proiectului cu titlul „Cresterea eficeintei energetice la Scoala Gimnaziala Segarcea Deal, Judetul Teleorman”, nr. C10-I3-122.

CITEȘTE ȘI:  Hidro Jepi SA anunță finalizarea proiectului cu titlul “Creșterea capacității de a furniza energie regenerabilă din hidroenergie pentru Hidro Jepi SA”

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C10: Fondul local, în cadrul Investiției I.3- Reabilitarea moderata a cladirilor publice pentru a imbunatati serviciile publice prestate la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale, Titlu apel: PNRR/2022/C10/I3, Runda 1.

Durata proiectului este de 12 luni.
Valoare totală proiect: 2.193.931,31 lei.
Valoarea nerambursabilă finanțată din PNRR: 2.193.931,31 lei.

Obiectivul general urmărit: Asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localităților din România prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intra- regional și intra-județean.

Obiectivul specific urmărit: Renovarea energetică moderată a clădirii publice Scoala Gimnaziala Segarcea Deal, Judetul Teleorman, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local. Investiția finanțează renovarea moderată a clădirilor publice eligibile. Renovarea va conduce la o reducere cu 30% a necesarului de energie primară, demonstrată prin studiul de audit energetic elaborat în faza de proiectare și certificatul de performanță energetică realizat la finalizarea investiției.

CITEȘTE ȘI:  Anunt incepere proiect “Modernizarea companiei BAVMAX SOLUTIONS S.R.L. prin investiții productive”

Date de contact Beneficiar
Nume: Primar Bobe Mihael
Email: primariasegarceavale@yahoo.com
Telefon: 0787.892.281

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.