Aparatele dentare și gingivoplastia la clinica dentară DentoCare

0
38

Pentru a îmbunătăți structura și estetica țesuturilor parodontale, se efectuează o procedură chirurgicală eficientă – gingivoplastie pret de ofertă, la clinica dentară Dento Care. Această tehnică vizează corectarea marginii gingivale și eliminarea altor defecte patologice găsite pe țesuturile parodontale. Gingivoplastia se efectuează numai atunci când sunt identificate indicații absolute pentru manipulări terapeutice, care sunt stabilite de medicul dentist stomatolog, în timpul unei examinări preventive a cavității bucale. De regulă, această metodă de tratament este relevantă în cazul detectării defectelor congenitale sau dobândite în țesuturile parodontale. Acestea includ: creșterea excesivă a țesutului gingival, diferite înălțimi ale liniei gingivale, prezența defectelor cosmetice în zâmbet, rădăcinile expuse ale dinților, gingii excesiv căzute, canale parodontale care nu pot fi refăcute la diagnosticarea bolii parodontale, pentru a îmbunătăți structura țesuturilor parodontale, pentru refacerea estetică a gingiilor deteriorate după implantare.

Când nu se efectuează procedura de gingivoplastie?

Procedura nu se efectuează dacă pacientul are anumite contraindicații la această intervenție. Acestea includ: coagulare slabă a sângelui, diabet, boli oncologice, procese infecțioase și virale acute, perioada de alăptare și sarcina în toate perioadele, intoleranță la anestezie, tulburări mentale grave, precum și dependența de droguri și alcoolism.

Când sunt necesare aparatele dentare

Aparatele dentare sunt printre cele mai solicitate proceduri dentare. În clinica dentară Dento Care aceste operații sunt efectuate numai de către medicii stomatologi specialiști și înalt calificați. Acest lucru oferă pacientului încredere în calitatea fiecărei manipulări efectuate. Deja în timpul programării inițiale, care este gratuită, medicul va examina amănunțit și temeinic cavitatea bucală, va evalua gradul de distrugere și va oferi pacientului soluții posibile la problemă.

CITEȘTE ȘI:  Cele mai inspirate produse home & deco au fost expuse virtual la #TotulPentruCasaTa

Protezele dentare sunt necesare în cazurile în care calitatea mușcăturii și a mestecării este perturbată din cauza discontinuității dentiției și există riscul de rănire a mucoaselor gurii și a gingiilor. Pentru a remedia această situație, medicii clinicii DentoCare sunt gata să ofere cele mai moderne modele utilizate pentru proteze dentare. Alegerea depinde de caracteristicile individuale ale fiecărui pacient, de complexitatea situației, de numărul de dinți pierduți și de alți factori.

Tratamentul ortodontic este o investiție în sănătatea dinților și a corpului. Dinții grupați și mușcăturile necorespunzătoare duc la pierderea osoasă, retragerea gingiilor, carii dentare, abraziunea dinților, pierderea dinților, disconfort și durere la nivelul articulației maxilarului. Posibilitățile practicii ortodontice în tratamentul copiilor, adolescenților și adulților pentru îndepărtarea anomaliilor maxilo-faciale, se extind în mod constant prin utilizarea diferitelor dispozitive de fixare în cavitatea bucală. Nu este niciodată prea târziu pentru a fi tratat cu un aparat dentar.

CITEȘTE ȘI:  Agribusiness 4.0, ediția a II-a – primul târg virtual de Agricultură din România

Cu toate acestea, la o vârstă mai timpurie (până la 18 ani), creșterea oaselor maxilarului este mai ușor de tratat. La adulți, oasele nu mai cresc și, prin urmare, pot dura mai mult. În funcție de suprafața dinților, aparatele dentare pot fi: externe – vestibulare, și intern – lingual, iar în funcție de materialul din care sunt fabricate: metal, estetic, transparente. Nu există nicio diferență între calitatea tratamentului și rezultatul final. Aparatele dentare nu sunt o cauză a bolilor dentare și a gingiilor. Problemele apar atunci când igiena orală nu este făcută corespunzător. Poți apela pentru tratamente dentare la clinica dentară DentoCare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here